Aan te bevelen

Duidelijke site en keurig op tijd

duidelijk en snel

duidelijke site en snelle service

Veels te lang erop moeten wachten

Het product is niks van te zeggen en helemaal TOP Maar we hebben er meer als een week op moeten wachten voordat het bezorgt werd Terwijl er staat dat het binnen 1 dag verstuurt zou worden Een mail gestuurt 2 dagen later pas antwoord En hij snapte er ook niks van want het product lag gewoon in het magazijn Als het nou niet compleet was snapte ik het wel Maar dan laat je dat ook ff weten lijkt mij Maarja..Iets om van te leren denk ik Maar voor de rest zijn we SUPERBLIJ met het product Mvg HJM Jacobs

Een snelle levering en netjes in gepakt Een aanrader als we weer war nodig hebben dan bestelen we weer bij Degros

Niet geleverd

Ik heb geen pakket ontvangen ondanks post.nl zegt dat het geleverd is. Ik heb geen post NL gezien op mijn beide camera's.

Ik ben zeer tevreden met mijn rollator en gipshoes

Snelle levering, super kwaliteit

prima voor wat ze moeten dienen

Soms scheurt er al is eentje aan de rolrand (ook bij de easy glide en grip) maar voor de rest prima. Zeer snelle levering. Goede communicatie bij vragen.

Helemaal prima perfect

Snelle duidelijke site. Prima correspondentie update over verzending.

bla bla

bla bla

perfecte levering

Zo als ik besteld hebt is ook zodanig geleverd.

goede meter met Nederlandse handleiding

Ik had eerst een andere glucose meter besteld zat geen Nederlandse handleiding bij. was moeilijk om te installeren en om bluetooth verbinding te krijgen was niet mogelijk van leverancier geen juiste uitleg en geen telefonisch contact mee te krijgen na dat verschillende malen te hebben geprobeerd apparaatje terug gestuurd kosten meer dan 100 euro. een ander besteld bij Degros goed advies en duidelijke Nederlandse handleiding geen problemen ondervonden gebruik het 2 x daags super tevreden voor nog geen 20 euro.

Slecht

Had een product besteld waarvan er stond aangegeven op de site dat het op voorraad was. Vervolgens heb ik het product betaald en kreeg daarna een mailtje dat het niet op voorraad was en het tussen 6 & 8 dagen kon duren. Na één maand nog geen update gehad dus zelf contact gezocht met Degros, waarin mij verteld werd dat het die volgende dag bezorgd zou worden, die dag werd 3 dagen. Na 3 dagen kreeg ik een mail van PostNL dat het op een bezorg punt bezorgt zou worden terwijl ik nadrukkelijk heb gekozen voor een aan huis bezorging.

Prima product.

Prima product, voldoet geheel aan verwachting.

Goede communicatie. Vlotte afhandeling.

Lange levertijd

De bestelling via internet verloopt lekker vlot, betaling gaat ook goed. Helaas is de levertijd erg lang, meestal ruim 6/7 werkdagen. Dit is vergeleken met andere firma's te lang. In de beschrijving geven jullie aan 2 tot 6 werkdagen levertijd. Wees hier eerlijk over, dat het gewoon 6 werkdagen duurt. De spullen liggen ook rommelig door elkaar in een doos, de doppen zijn er bij de meeste producten af. Er zitten daarom ook beschadigingen op de producten. Ik moet ze nog wel verkopen in mijn salon.

I'm very satisfied

I'm very satisfied, very good shop.

Redelijk

Vond de verzending wel sneller had gekund. Twee spuitbussen waren wel goed ingepakt maar een persoonlijk schrijven was er niet bij. Kwaliteit inhoud bus is heerlijk verfrissend aan de voeten. Voor een droge huid is het aan te raden

La première commande n'est pas la plus facile.

Je note 4 étoiles sur 5 car je n'ai pas réussi à créer un compte sur le site - il y avait une erreur tout le temps. J'ai pu passer une commande sans créer de compte. Cependant, j'aimerais avoir un compte personnel sur le site pour les achats ultérieurs et pour faciliter le suivi des commandes.

Bouwhelm 2 jaar oud

helaas zag ik pas later dat de bouwhelm die ik besteld heb van productiedatum Q1 2020 is. aangezien helmen maar 4 jaar meegaan gerekend vanaf productiedatum is de helft dat de levensduur al verstreken.

Uitgebreid assortiment

Scherpe prijzen en snelle verzending,dus helemaal top!

snelle reactie bij vragen .

Ik ben goed geholpen en je krijgt ssnel een reactie als je wat vraagt en het wordt dan ook snel geregeld. Top

Levering optijd

De levering was op tijd en goede informatie dat het pakketje was afgeleverd

Goed artikel ,snelle levering

Weg werp schorten

Ik had bij mijn vorige bestelling een paar samples gekregen, zo kon ik uitproberen welke het beste bij mij past.

goede kwaliteit producten

de producten zijn van goede kwaliteit en de levering was ook goed

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk