Erg goed

goedt

ben er erg blij mee

Goede levering netjes verpakt

Zeer snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdag al in huis

prima verloop online aankoop voor goede prijs

Awesome

Alles was ok

Op tijd geleverd en de zending was in orde

Mijn bestelling was snel geleverd, maar bleek onvolledig te zijn. Na contact met de firma per mail, werd er wel spoedig nagekeken waaraan het lag aangezien de pakbon wel volledig bleek te zijn. Degros bezorgde enkele dagen later het ontbrekende artikel. Dus zeer goede service.

Was goed

Moet nog steeds mijn bestelling ontvangen

Besteld en 4 weken later nog niet mogen ontvangen tot dat de bestelling compleet is? 2 producten!

Prima materiaal, prijs behoorlijk maar dan heb je in ieder geval goede kwaliteit, goed verpakt ronduit klasse

De stokkikkers werden anel geleverd. Maar 1 goede tip aan de leverancier: maak er voortaan een postpakket van. Nu was het een grote doos met veel lucht.

Snelle en correcte levering

Heel goed en snel geholpen

Snelle levering en product in goede orde ontvangen

Snelle levering en product ontvangen In goede orde zoals aangegeven.

Gewoon goed

Gewoon goed, eenvoudig en snel

Product was goed

Tevreden

Goed ontvangen maar laat

Ik heb lang zitten wachten voor mijn bestellingen om dat ze niet op voorraad hadden. Verder ben ik wel blij met alles dank u wel

Ontgoocheld

enorm lang moeten wachten op mijn levering! Dan was er nog produckten nie leverbaar voor zo een groot bedrijf te zijn!

Uitstekende service, vlotte afhandeling

X

Nul

26/2/22 besteld,betaald 15/3/22 nog niks Ontvangen

Bestelling oordopjes waren goed geleverd

Producten goed en snel geleverd

Fijn snel verlopen

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk