geweldig

nette en correcte levering en precies als op de site

Jammer dat sommige producten toch nog op de site staan maar niet meer verkocht worden. Voor de rest een hele vlotte levering.

Prima deal

Prima deal goed verpakt vlotte verzending

Prima ,en snel

Netjes en en vlot

Prima op tijd en in goede staat ontvangen

Te lang

Bestelling duurde te lang

Goed alleen jammer van iedere dag vragen om reviews erna

De bezorging en levering was super snel geregeld normale prijs netjes.. alleen jammer dat als je dan niet de eerste keer reageert op de vraag of je een review wil plaatsen dit bijna iedere dag herhaald wordt. (Wordt gezien als spam) Daarom halve punt minder verder niets op aan te merken.

Perfect instrument alsook de bijhorende mesjes,zeer tevreden

Vriendelijk, snel maar wachten nog op vervanging defect wieltje

Beste, Wij zijn vriendelijk en snel geholpen bij de bestelling van onze Trolley. Spijtig genoeg was er één van de wieltjes defect. Er werd ons beloofd dat er zo snel mogelijk een nieuw wieltje ging verstuurd worden. Tot op heden ontvingen wij echter nog niets. Kan u ons laten weten wanneer wij deze vervangen zullen krijgen? Met dank bij voorbaat voor uw snelle reactie. Els Vanwijnsberghe Doktershuis Putte

Snel geleverd fijne site

Fijne en degelijke site

Doen wat ze beloven

Op de website stond vandaag voor 22.00 uur besteld morgen in huis. Nou lees ik dat vaker op websites, bestel ik, en vervolgens komt mijn pakketje dan na 2 dagen ofzo. Dit keer had ik het écht de volgende dag nodig. Dus besteld en daarna meteen even met de klantenservice gebeld. Mijn pakketje zou er écht de volgende dag zijn. En dat hebben ze waar gemaakt, super tevreden dus.

Één van de bestelde artikelen was niet op voorraad. Kreeg hierover een mailtje met verwachte levertijd van enkele dagen later. Netjes!

online gehoorbeugels gekcht

Binnen twee dagen geleverd. Voldoet aan het verlangde

zeer goede service en degelijke kwaliteit.

De nageltang is van uitstekende kwaliteit.

De levering zou iets sneller mogen, ruim een week. Product was prima verpakt.

Wat een slechte service.

Een dure trolley binnen gekregen die beschadigd was. Na contact te hebben gelegd zouden ze mij terug mailen/bellen. Dit is alweer een maand geleden. Nooit meer een bestelling bij hun in ieder geval!

Hele goede service

Het product was niet voorradig, goed contact en nog snel geleverd.

overzichtelijk en begrijpelijk

Kijken, kopen en betalen zonder gedoe.

Geleverd zoals verwacht

Mijn bestelling werd netjes op tijd geleverd.

Snel en keurig

Bestelling is keurig en op tijd geleverd.

Alles goued !Minden rendben ment , köszönöm szépen

ik ben tevreden.

ik ben tevreden.

Levering meer dan een week

Is erg tegen gevallen de belofte is dat de producten de volgende dag worden bezorgd, helaas werd het een week wachten. Zal niet zo snel meer hier bestellen.

Alles prima en producten van werkelijk goede kwaliteit.

Slechte levering

Het heeft drie weken en verscheidene mails geduurd voordat ik de levering kreeg Begon te twijfelen aan de echtheid van de site

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk