Redelijk

Vond de verzending wel sneller had gekund. Twee spuitbussen waren wel goed ingepakt maar een persoonlijk schrijven was er niet bij. Kwaliteit inhoud bus is heerlijk verfrissend aan de voeten. Voor een droge huid is het aan te raden

La première commande n'est pas la plus facile.

Je note 4 étoiles sur 5 car je n'ai pas réussi à créer un compte sur le site - il y avait une erreur tout le temps. J'ai pu passer une commande sans créer de compte. Cependant, j'aimerais avoir un compte personnel sur le site pour les achats ultérieurs et pour faciliter le suivi des commandes.

Bouwhelm 2 jaar oud

helaas zag ik pas later dat de bouwhelm die ik besteld heb van productiedatum Q1 2020 is. aangezien helmen maar 4 jaar meegaan gerekend vanaf productiedatum is de helft dat de levensduur al verstreken.

Uitgebreid assortiment

Scherpe prijzen en snelle verzending,dus helemaal top!

snelle reactie bij vragen .

Ik ben goed geholpen en je krijgt ssnel een reactie als je wat vraagt en het wordt dan ook snel geregeld. Top

Levering optijd

De levering was op tijd en goede informatie dat het pakketje was afgeleverd

Goed artikel ,snelle levering

Weg werp schorten

Ik had bij mijn vorige bestelling een paar samples gekregen, zo kon ik uitproberen welke het beste bij mij past.

goede kwaliteit producten

de producten zijn van goede kwaliteit en de levering was ook goed

Op tijd geleverd alles goed ontvangen

Nette en correcte afhandeling tijdig geleverd .Prima zaak

Zie boven

Perfecte service.!!!

Snelle service, vlotte betaling , gewoon top!!

Snel geleverd tegen een heel goede prijs

Was op zoek naar dit product. Voor een mooie prijs hiervan 100 stuks gekocht. Levert altijd wat op als je op internet rondkijkt. Na bestelling snel geleverd.

heel tevreden

Het bestelde was niet in voorraad. Directe info daarover en aankondiging over nalevering. Die kwam na enkele dagen waarbij de afwikkeling goed werd begeleid door info mails.

Correcte en snelle service!

Een vlotte en snelle service met topproducten!

Goed geregeld

Goed geregeld

Blij met de massage olie, de bezorgtijd duurde even maar toen goed ontvangen!

Het duurde even voor ik de massage olie die ik heb besteld ontving, maar ben er nu erg blij mee!

Snelle afwikkeling bestelling en je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van de afwikkeling. Uitstekende en snelle service.

Was goed

Was goed

product overtreft mijn verwachtingen

Zeer goede handschoenen

Snelle levering, goede kwaliteit

Snel geleverd makkelijke handleiding, super kwaliteit

Geleverd zoals besteld.

Snelle levering zoals aangegeven.

Desinformatie

Foute omschrijving van materiaal van handschoenen. Textuur dat lijkt op nitril staat. Terwijl het degelijk op vinyl lijkt! Dus scheurt makkelijk. Zelfs als je het aan hebt, ontstaan gatjes door de druk van de nagels. Precies zoals bij vinyl. Niet rekbare stugge stof. Nitril is rubberachtig en flexibel. Dus als het gezegd wordt dat materiaal heeft textuur dat op nitril lijkt, dan denk je niet de handschoenen krijgen die door de druk van de nagels kapot gaan.

snel geleverd dikke pluim

snel geleverd

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk