Snelle verzending

Product goed verpakt. Gebruiksaanwijzing ook in Nederlands

Zeer tevreden over het schoonmaakmiddel .Kom graag terug!

Ben zeer tevreden over het schoonmaakmiddel .Maakt goed schoon en laat een heerlijk langdurige frisse geur achter .Echt een aanrader!! De bestelling is ook zeer zorgvuldig en snel bezorgd .

alles in goede orde ontvangen

Positief

Telefonisch Goed bereikbaar

ik ben zeer tevereden

ik ben zeer tevreden

correct

Prompt geleverd

Alleen jammer dat er een minimumbedrag besteed moet worden.

Toppie

Exact gedaan wat ze van tevoren aangaven

Een kleine bestelling gedaan bij Degros. Daar kon weinig fout mee gaan en dat is gelukkig ook niet gebeurd.

snel en goed

makkelijke bestelling en snel geleverd

Alles tiptop in orde

Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Goed verpakt snel geleverd. Ik kan geen mogelijk verbeterpuntje opnoemen.

Succes

artikel niet op voorraad maar later geleverd op een bepaald tijdstip. Goede communicatie en begrip leidt tot succes.

Perfecte service

Alles is prima gegaan.

Alles is prima gegaan (wat natuurlijk ook de bedoeling is)

retour

Ik ben ms patiente en zit in een elektrische rolstoel. ik heb een grijpstok nodig om gevallen dingen van de gronf te rapen. Slechts 1 probleem, ik heb niet genoeg kracht om de grijpstok te openen! Ik heb 2 stokken besteld, hoe kan ik deze terugsturen aub? Graag een reactie. Bedankt.

Simpel, en snel geleverd

Simpel, en snel geleverd

zeer goed geleverd.

zeer goed.

Goed. Correcte levering.

Voor de eerste keer inkopen gedaan. Mijn mening is positief.

Zeer goede ervaring.

Op zoek naar patiënten servetten kwam ik op de site van Degros. Hier vond ik een scherpe aanbieding. Ook de levering was prima. Levering de volgende werkdag, was dat inderdaad. Super.

snelle bediening

Snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt.

top

snel en professioneel!

Kwaliteit ontbreekt

De overslofjes die ik besteld had zagen er op de foto stevig uit. Ook werden ze zo vermeld in de beschrijving. Dit viel tegen helaas.

Goed geregeld

Het duurde even voordat het bezorgd werd verder alles goedgegaan

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk