Goed en snel

Goed spul snelle afhandeling en niet te duur.

zeer snel en correct geleverd zeker aan te raden

Snelle en correcte service

Bestelling geplaatst en binnen de vooropgestelde levertermijn werd alles mooi en correct afgeleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Ik zou zeker vaker hier bestellen. Mooie site en alles werd snel geleverd.

Tot hiertoe verloopt alles schitterend.

Wou een artikel omruilen voor het verstuurd werd. Bestelling is direct gewijzigd en vandaag al ontvangen. Aangenaam telefonisch contact.

Snelle levering en terug sturen ook zeer goed

Prima producten, snelle levering.

Prima producten, snelle levering.

geweldig gewoon

We hebben alles gekregen wat we besteld hadden ziet er prachtig uit

Erg goed

Was een fijne ervaring,duidelijk bestelling plaatsen en afrekenen. Ook de bezorging ging snel.

Juiste behandeling

Snel en betrouwbaar

Gevonden op merknaam, super snel geleverd

Prima service,goed product

Prima service,goed product

Een hele snelle levering en een goede kwaliteit

Hele goede pasvorm van de handschoentjes

Alles werd correct gecommuniceerd en tijdens verzenden werd ik prima op de hoogte gehouden wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

niet luek

ik dacht ik was klaar met besteling het was laat ik was met slaap mijn eerste keer met Degros en ik hebt een bonetje gekrijgen dacht ik maar dan krijg ik niks en dan jellie zij ik gad niet betaald en is waar want mij rekening sta je niet op. wie geeft de xasabon voor dat die is betaald aleen Degros,

Zorgeloos bestellen

Gewoon no nonsens website duidelijk en snel leverbaar.

Vrij goed

Moest lang wachten omdat een artikel er niet was.

Goede prijs/ kwaliteit

Prima functionele jas , alleen verrast door de kleur. Deze bleek veel groener dan op de foto

snelle levering. duidelijk

Snelle levering en goede prijzen

Goed product en snelle levering.

Goede desinfectie handgel. Snelle levering.

top

snel geregeld

Redelijk

Als een bestelling niet optijd geleverd kan worden vanwege niet voldoende voorraad zou het fijn zijn dat dit bij de klant gemeld wordt nu heb ik zelf moeten bellen waar mijn pakje bleef

Zeer correcte en snelle levering de dag na mijn online bestelling.

Voor herhaling vatbaar.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk