Uitstekend product en snelle bezorging

nvt

positief

niet slecht.

goed bereikbaar, goed advies, snel afgehandeld

Ik zocht contact omdat ik iets wilde toevoegen, vriendelijk geholpen en alles was snel geregeld.

duidelijke website en vlugge levering!

Duidelijke website en vlugge levering!

Snel en goede afwikkeling

Fijn bedrijf

Doen wat ze beloven. Voorraden op de webshop zijn actueel en de verzending is snel.

slechte bereikbaarheid

heb 6 aug een bestelling gedaan, 13 aug nog steeds niets ontvangen, wil daarover bellen en wordt tot 3x weggeduwd zoals het lijkt. de doorverbinding krijg ik wel en na een aantal keren te zijn overgegaan wordt het afgebroken, dit is naar mijn inziens geen goede service. Voor 22:00 besteld, Vandaag Verzonden-> gaat hier zeker niet op.

zeker weer.

snelle verwerking van de bestelling. Duidelijke communicatie via email en top product. puntje voor verbetering: wisselen van koerier. postnl is het niet. tekening zelf voor pakje af terwijl ze dit niet leveren en beslissen dan maar zelf om op een post punt af te leveren, met als gevolg pakketje 3dagen later.

Kwalitatief goed product en snel geleverd!

Zoals Boven omschreven

très content de vos services merci

Hallo sorry maar ik ken geen Nederlands maar erg blij met jullie diensten bedankt

Correct, snel, zoals het hoort!

Isopropanol besteld om te ontvetten en reinigen alvorens te verlijmen. Zeer snel geleverd. Kortom zeer positieve ervaring.

Alles verliep goed

Goed maar communicatie kan beter

Graag communicatie door jullie als er iets niet op voorraad is, nu heb ik het moeten vragen, is wel in orde gekomen, maar heb liever dat jullie mij voor zijn

Bestelling was correct

Jammer dat ik moet te lang op wachten.

Prima om bestellingen te doen

Mijn bestelling kwam keurig binnen, helaas had ik per ongeluk het verkeerde besteld. Kreeg netjes een mail en de terugbetaling was erg snel geregeld. Super dus.

Snelle levering, in afwachting of de producten haar werk doen

Snelle levering, in afwachting of de producten haar werk doen. Tot nu toe tevreden zie wel degelijk verschil

Correcte snelle afwikkeling van het bestelde

Wat mij tegenstaat is het minimumorderbedrag van € 15,00

Snel geleverd op een nette manier, goed verpakt en prijs kwaliteit is prima

Super snelle levering.

Gewoon goed

Duidelijke site en ook een gemakkelijke afhandeling. Ook een goede follow up met duidelijke afspraken. Levering snel en keurig op tijd

Prima en vlot

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk