slechte levertijd

als ik bestel dan verwacht ik binnen drie dagen mijn levering.maar jullie verkopen iets en dan zeggen dat de goederen niet in stock zijn.ik had ze ergens anders kunnen bestellen maar ik heb het niet gedaan om dat ik dacht dat jullie sneller waren.

Top... snel geleverd en volgens afspraak

Snelle levering en komen afspraken na.....top

Zelf fout gemaakt.

Ik wist bijna zeker dat ik de maat S besteld had. Maar toch Es besteld. Papier liegt niet. Mijn excuses voor de beschuldiging. Alles is correct afgehandeld.

snelle verzending

Ik geef deze firma een 10 voor de snelle levering van mijn product.

Goede tot zeer goede dienstverlening

Het was de eerste keer dat ik bij degros iets had besteld en meteen ook de goede keuze

Teleurstellend

Helaas ben ik al meer dan een week aan het wachten om mijn producten. Heb inmiddels al van collega’s handschoenen en behandelstoel papier moeten lenen. Ongelofelijk hoe lang het duurt, ook geen enkele mail ontvangen dat de levering vertraging zou hebben wat dan ook. Ik bestel hier niet meer.

Vlotte levering

Topproduct

Uiteindelijk is alles netjes opgelost

Na wat onduidelijkheden alles naar wens opgelost

Klant vriendelijke site

Alles volgens afspraak perfect in orde

Excellant, prompt service.

Excellant, prompt service.

Goede, snelle service. Verpakking zag er ook goed uit!

uitstekend

als boven , snelle bezorging

Klasse

Netjes, snel, correct

snelle service.

website overzichtelijk

100 apart verpakte insuline spuitjes gekocht. Soepel lopende spuitjes. Naald misschien iets aan de korte kant. Prettig in gebruik. Prijsopbouw voor definitieve afrekening niet erg helder. Er komen nog verschillende kosten bij het geadverteerde product.

Mijn ervaring bij Degros is top! Voorheen al vaker besteld & het word altijd super snel en goed geleverd. Vanwege COVID zijn de o.a. de prijzen wat veranderd, maar ook nu is het top verzorgd bij Degros!

Supersnelle levering!

Goede communicatie over de levering

Mijn eerste bestelling was snel en correct

Na 3 weken nog steeds geen reactie op Retournering

Na 3 weken nog steeds geen reactie op retournering. Wel bewijs van aankomst pakket. Helaas ook nog geen geld terug gestort.

Mijn handschoenen had ik vrij snel.

Mijn ervaring is goed

Keurig ingepakt

Snel, Sneller, Snelst

Goeie service, makkelijk en natuurlijk snel met bezorgen.

Zeer te Vreden over de producten

Snelle leveringen en vlug handelen

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk