Goede en snelle levering

Mijn ervaring is een juiste snelle levering met juiste kwaliteit producten

Goed.

Anders dan verwacht, maar toch goed in gebruik. Jammer dat je er 4 in een pakket moet afnemen, de overige drie zal ik nooit gebruiken. Ook jammer dat de verzendkosten vaak hoger uitvallen dan de waarde van het pakket. Toch ben ik erg blij met het pakket en neem de totaal prijs voor lief.

Vlotte service en een redelijke prijs

Het artikel werd snel geleverd en voldoet prima aan dat wat ik er van verwacht had.

snelle servise

Het is me allemaal goed bevallen en ziet er allemaal netjes eruit

Gewoon goed

Niet veel te vermelden. Vind het wel fijn dat m'n pakket er even over deed. Mailingsysteem is ook wel tof. Eéndagsleveringen zijn een hel voor de logistieke werknemers. Goed dat jullie niet aan die onzin mee doen.

OK

netjes op tijd geleverd.

Eerste bestelling ben tevreden.

Tevreden

Goede service, en snelle levering.

Weinig latex handschoenen op voorraad maar dat is zo'n beetje bij elk bedrijf. De handschoenen die ik nu besteld en ontvangen heb zijn dunner dan ik anders heb maar waren de enige voorradig in maat S. Stond wel goed op de site aangegeven dus ik wist hiervan. Levering prima netjes zoals aangegeven op site

heb de hars nog niet gebruikt, kan u dus nog niets vertellen.

heb de hars nog niet gebruikt, kan u dus nog niets vertellen.

Snelle, nette levering.

Bij Degros geslaagd voor chirurgische handschoentjes. Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Gewoon goed

Gewoon gedaan wat je mag verwachten

Snelle en goede levering en goed verpakt

Makkelijke bestelling op internet.snelle levering.

Top product

Jammer dat de voorraden van het artikel bijna nooit op voorraad is. Op tijd bestellen dus.

prima service en snelle levering

Zeer tevreden over het leveren van de bestelling

Heel fijn snelle leveringr

Goede en snelle bezorging

Na lang wachten keukenhandschoenen ontvangen

Na lang wachten keukenhandschoenen ontvangen in plaats van dikke industriële neopreen handschoenen, en dan niet naar waarde maar 1 voor 1 vervangen zonder verder bericht anders dan een mail dat het wat langer zou duren.

uitstekend

uitstekend

Goede producten en snelle levering

Al meerdere keren hier een bestelling geplaatst en altijd met tevreden resultaat. Producten zijn goed en levering is snel. Een keer liep de bestelling wat vertraging op, hierover ontving ik direct een mail. Prima service.

Was verder goed

Moest wel een paar dagen wachten

Zie hierobder

Duidelijke communicatie inzake toezending

snel geleverd ,

vlug geleverd , geen probleem ,

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk