Zeer slecht

Kwaliteit. Slecht Prijs product verhouding. Slecht Porto en verzending hoog Doosjes productie 1 euro nu 27 euro Kon nergens lezen wanneer Port vrij

Tevreden klant

Tweede bestelling en alles steeds in orde. Kwalitatieve producten en op tijd geleverd! Ook zeer tevreden dat ik als particulier kan bestellen. Minpuntje: verzendkosten tot aankoopbedrag van 100 €

Prima volgende dag keurig bezorgd

Keurig in orde allemaal.

Snelle correcte service

Duidelijke en praktische website met een vlot bestelproces

Prima transactie, wat je ervan mocht verwachten

Precies geleverd in de levertermijn die gegeven werd. Prima dus.

Heel goed,snelle levering

Correcte afhandeling!

Communicatie kon beter

Één van de producten was niet op voorraad. Dit werd per email gemeld, echter werd mijn reactie niet goed gelezen.

De 99,9% alcohol om onderandre olie mee te maken gaat super!!!!

Snelle levering!

Snelle levering! Keurig!

Super service en kwaliteit!

De website heeft een fijne en duidelijke design, waardoor je alles makkelijk kan vinden. Verder ging de verpakking en levering van de producten echt perfect! Dank jullie wel voor de complete service!

Fit perfectly and serve the purpose.

I work in logistics and these are perfect for protecting my nails. With the gloves I used before, my nails would break a lot but after just one 1week of using these gloves, my nails have never been more healthy. And the grip is very firm. I highly recommend it. The delivery was also quite fast. Thank you

uitstekend

goede service en goede levering,niet te lang moeten wachten,gelijk het hoort

Nog even geduld....

De bestelling op zich ging vlot. Genoeg keuze op de side! Helaas was niet alles aanwezig, na een mailtje kwam ik daar achter. Helaas was 1 product verkeerd ( ipv. een verpakking met pompje heb ik de navulverpakking gekregen). Dus weer even gemaild.. en de volgende dag kreeg ik bericht dat het inderdaad verkeerd uit het magazijn gepakt was. Het pompje zou opgestuurd worden, kosteloos. Dus nog even geduld..... Het zal vast wel goedkomen. Gewoon een klein beetje geduld hebben.

prima geregeld!

prima geregeld!

service heel goed maar omschrijving op de website niet

bij onze bestelling hebben we hoortoestel batterijen besteld. in de omschijving stond 6 blister dan neem ik niet aan dat dit 6 batterijtjes zijn! dan zijn ze heel duur. in het woordenboek staat bij de naam blister verpakking. De andere spullen zijn netjes geleverd.

Snelle levering! Goede spullen

Snelle levering ! Groot assortiment

Snel ontvangen en goed

Ik heb bloeddrukmeter en stethoscoop besteld. Product was goed en snel ontvangen.

Scherp geprijsd, goed product, snel verstuurd

Scherp geprijsde kapkop van goede kwaliteit. Als omschreven. Supersnel in huis.

Bestelling kon ik goed volgen en werd snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Idd vandaag besteld morgen in huis!

Zeer goed en snel

Van daag besteld morgen in huis klop zeer snel

Te lang moeten wachten

Ik heb 2 weken op mijn bestelling moeten wachten,omdat er 1 product niet op voorraad was Voor 22 uur besteld is dus niet de volgende dag leveren Ik zag bij het artikel wel dat het niet op voorrraad was maar heb nergens “makkelijk” kunnen vinden datalles tegelijk werd verstuurd,pas na betaling kreeg ik een mail dat alle spullen gelijk geleverd zouden worden. Ik had spullen echt nodig,en heb ergens anders wat spullen gekocht die niet konden wachten. Misschien is daar een andere oplossing voor is (Ik snap dat het van jullie kant is om verzendkosten te besparen,maar klantvriendelijk is het niet) Spullen zijn verder oke Vandaar mijn nee bij aanbevelen (door de levertjes)

Snelle verzending

Makkelijk te bestellen , alleen jammer dat je niet rechtstreeks via Belgische rekeningnummer kan betalen en daardoor erna pas een overschrijving kan doen

Professioneel

Ik werd verwittigd van de vertraging van levering en of ik daarmee akkoord ging.

Supersnel....

Supersnelle levering...!!

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk