Eenvoudig te bestellen, keurige levering.

Bestellen was simpel, betalen ook. Bestelling precies op tijd en de bezorger ook! Mooie app van Post.nl, die stuurde de ontvangst keurig aan! Tevreden

Goede service en een snelle levering

Prima service, snelle bezorging. Helemaal top!

Blij

Blij met mijn spullen

zeer goede en snelle levering

Snelle correcte levering

Fantastische lotion, laufwunder, in dit geval voor diabetes voeten , s avonds besteld en de volgende al dag in huis. Superlotion. Zo vaak van alles geprobeerd en voorgeschreven gekregen, maar dit is het middel voor de voeten. Bij toeval mee in aanraking gekomen door een proefmonster van orthopedisch schoenmaker Hansen.

Na bestelling, snelle levering. Netjes en goed verpakt..

Zoals beloofd

Snel, goede prijs, goede service

Uitstekend. Levering zoals vermeld staat. Prima prijs productverhouding.

Voor de aangepaste leverdatum afgeleverd.

Na mijn telefoongesprek met één van uw medewerkers, waarin hij mij een verwachte leverdatum van eind april opgaf, zijn de artikelen reeds een week afgeleverd.

super snel top

super snel top

Prima producten voor een leuke prijs

Ik heb werk handschoenen besteld. Zijn van zeer goede handschoen voor 1 euro per paar me volgende bestelling volgt zeker

Goeie handschoenen

Tevreden en heel snel.

Zending was prima,

Zending was prima

Prima, ook met het uitleveren van backorder

Had artikel nodig voor hobby doeleinden. Prima levering en prijs.

Prima, vlotte levering

Zo hoort het

Zeer tevreden!

Snelle levering en goede kwaliteit. De nitrile handschoentjes passen perfect!

Perfecte levering en afwerking +++

Goede producten en snelle levering

Ik heb snel mijn producten ontvangen. Ook zijn deze producten van goede kwaliteit

Helemaal ook.

Bestelling kwam snel en paste in de brievenbus

Alles ok

Zie boven

Perfect !

Snelle levering en geleverd wat besteld is. Product ook van goede kwaliteit.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk