Snelle en correcte levering

Idd vandaag besteld morgen in huis!

Zeer goed en snel

Van daag besteld morgen in huis klop zeer snel

Te lang moeten wachten

Ik heb 2 weken op mijn bestelling moeten wachten,omdat er 1 product niet op voorraad was Voor 22 uur besteld is dus niet de volgende dag leveren Ik zag bij het artikel wel dat het niet op voorrraad was maar heb nergens “makkelijk” kunnen vinden datalles tegelijk werd verstuurd,pas na betaling kreeg ik een mail dat alle spullen gelijk geleverd zouden worden. Ik had spullen echt nodig,en heb ergens anders wat spullen gekocht die niet konden wachten. Misschien is daar een andere oplossing voor is (Ik snap dat het van jullie kant is om verzendkosten te besparen,maar klantvriendelijk is het niet) Spullen zijn verder oke Vandaar mijn nee bij aanbevelen (door de levertjes)

Snelle verzending

Makkelijk te bestellen , alleen jammer dat je niet rechtstreeks via Belgische rekeningnummer kan betalen en daardoor erna pas een overschrijving kan doen

Professioneel

Ik werd verwittigd van de vertraging van levering en of ik daarmee akkoord ging.

Supersnel....

Supersnelle levering...!!

Helemaal in orde

Bestelling met zorg behandeld

Goed product, snel verzonden

Goed product, snel verzonden

snelle correcte levering. fijn om zaken mee te doen.

Supersnel

Supersnelle levering

Goedkoop en snelle, complete levering

De bestelling zonder problemen, heel snel binnen. De prijzen zijn goed te noemen. Wel voor de hele familie besteld, om zo geen verzendkosten te hebben.

Snelle levering. Fijn materiaal

Snelle afwikkeling van de order en prima informatie vwb de verzending en ontvangst

Snelle levering. netjes ingepakt en volledige bestelling binnen 3 dagen geleverd. Alleen de Alcohol doekjes dacht ik dat de verpakking groter was naverhand de afbeelding op de website.

Ok

Zeer goed geleverd we kennen dat product,heel correct behalve hieronder lees ik gratis verzending vanaf € 50 ik had een bestelling boven dat bedrag en toch verzendingskosten moeten betalen de rest ok grtjs

Brak zamówienia

Czekam na paczke od 14 lutego i do tej pory jeszcze jej nie dostałam zero kontaktu że strony degros serdecznie nie polecam

• Poleciłbyś nas? Nie

heel tevreden van de geleverde goederen

Er was een kleine hapering omtrent de leveringstermijn. Dit werd onmiddellijk vlot gecommuniceerd, was geen probleem. Zeer tevreden !

Heel slecht

Veel te laat geleverd En de wax is super slecht precies een steen op je huis je krijgt het ook amper van je huid af

Heel goed!

Top, snel en goed product!

Eenvoudig om te bestellen, volgendd dag geleverd

Prima levering. Snelle service.

Producten waren goed verpakt. Snelle levering. Niets negatiefs aan.

corre@cte@ levering

een telefoontje extra om de gevraagde factuur alsnog te mailen. Was enkel pakbon bij de levering. Klein minpuntje

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk