TOP

TOP

Geweldig product en keurig geleverd.

Zeer tevreden over het product en de handeling van bestelling en levering.

Super makkelijk besteld en snel geleverd

Nog de volgende dag in huis en super makkelijk bestellen online.

Makkelijk bestellen

Al eerder aankoop gedaan bij Degros, makkelijk om je bestelling te plaatsen en je wordt snel op de hoogte gesteld betreft de track & trace.

Snel en perfect geleverd

Goed verpakt en duper snel afgeleverd, prima prijs ook trouwens

Goede service en goede kwaliteit

Ik bestelde 12 rollen gips van 15 cm breed maar toen ik belde wanneer het geleverd zou worden kreeg ik te horen dat er maar 4 van die maat op voorraad was maar aangezien ik graag een gipsbuik wou en inmiddels 35 weken zwanger was kreeg ik 8 rollen van 20 cm breed voor hetzelfde geld. De volgende dag had ik het al in huis. Super blij mee en de buik is goed gelukt.

PRIMA ZAKEN DOEN

HELEMAAL OK,

nette prijzen en snelle levering

Voor het eerst iets besteld bij Degros, altijd afwachten of het goed komt, maar werd continu op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden en dit klopte! Prima niks mis mee

kwaliteitsproducten

bestelling keurig verpakt en binnen paar dagen geleverd.

SNEL EN UITSTEKEND

Het product (laufwunder fuszbalsam) doet zoals is omschreven, mijn voeten voelen al beter aan, pompje werkt naar behoren, de leverantie was correct en snel, ben heel tevreden

Snelle levering. En voordelig!

Gewoon goed

Bestelling geannuleerd toch verzonden

Ik had een bestelling geplaatst , zat vertraging in de levering, zi keurig een mail gestuurd, ik daarop gereageerd dat de bestelling geannuleerd moet worden. Bevestiging gekregen, maar wat schets mijn verbazing, hij is toch verstuurd, dus ik heb hem geweigerd en contact gezocht met KS die hebben het vervolgens als het goed is helemaal uit het systeem gehaald (hoop ik)

Prima snelle levering

Snel geleverd wat ik vroeg dus geheel te vreden.

Goed en snel

Snelle levering van de handschoenen, goede kwaliteit.

makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

Helemaal prima

Overzichtelijke website. Mooi breed aanbod. Goede prijs.

Makkelijk besteld en snel afgeleverd

Goede site om te bestellen. Leuk om aflevering te tracken. Vlot afgeleverd.

vandaag besteld morgen geleveerd

kan niet beter

Correcte en snelle levering. Ben tevreden.

Snelle levering Duidelijk website En goede prijs/kwaliteitsverhouding

Bestelling correct en snel geleverd, ook voor particulier!

Na een vraag per mail, supersnel antwoord gekregen.

Geen enkele aanmerking te maken.

Perfecte ervaring

Vlug bezorgd

Goed product

Snelle service, ruim aanbod

In de avond besteld en de volgende dag geleverd!

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk