Super snel

Snel en gemakkelijk

De levering was snel, de kwaliteit minder

Op de site zag ik een foto van een chirurgisch mondkapje, daar leek een soort plastic filmlaagje overheen te zitten. Daarvan dacht ik dat dit misschien het extra bescherming laagje zou zijn in vergelijking met de gewone wegwerp mondkapjes. Toen ik het in een zeer snelle levering thuis kreeg waren het de zelfde mondkapjes als die je in de supermarkt, etc. Koopt alleen daar zijn ze veel goedkoper.

vlotte afhandeling, zeer tevreden

zeer tevreden

gemakkelijk bestelproces en snelle levering

goede producten en product beschrijving. gemakkelijk te bestellen voortgang levering inzichtelijk snel geleverd

Snelle keurige levering

Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle keurige levering.

Mooi product en snel geleverd

Mooi product mooie website

Snelle levering.

Supersnelle levering

'S avonds mesjes besteld en de volgende middag al geleverd. Supersnel!

bestelde op tijd geleverd

Gewoon goed!

Wat er beloofd wordt is nagekomen!

Doet wat het belooft.

Bestellen gaat gemakkelijk, levertijd kort en wordt ook waargemaakt.

Kwaliteit voor een goed resultaat.

Besteld en per omgaande geleverd.

goed product

Geachte Heer Degros het product is perfect maar de levertijd zou iets sneller moeten zijn.

Uitstekende behandeling van bestelling

Ik heb flessen met gedistilleerd water en alcohol besteld. Over de voortgang van de bestelling werd ik heel goed op de hoogte gehouden en de bestelling werd zeer snel geleverd. Alles was keurig verpakt! Top bedrijf. Hier blijf ik bestellen.

Had de bestelling wel wat sneller thuis verwacht

Mijn ervaring met het bestellen en het afleveren ervan zijn prima. Wat ik wel vervelend vind is dat ik nu al diverse mailtje heb gehad over hoe ik alles heb ervaren. daar zit ik niet zo op ter wachten, eerlijk gezegd

Zeer snelle en correcte levering

Goede snelle levering

Snelle en correcte levering

Zeer overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken site. Snelle levering!!

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten, ruime keus.

Matig

Klantenservice helpt goed en reageert snel. Maar de maten van de kleren kloppen voor geen meter.

Snelle levering, spullen zien er goed uit.

Snelle levering en goed verpakt Ik heb de spullen nog niet in de praktijk uitgeprobeerd. Heb er wel alle vertrouwen in

Zeer snelle bezorging!

Zeer snelle bezorging!

Goed.

Snelle levering, goede kwaliteit

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk