Goede service, de bestelling duurde wel wat langer vanwege de drukte ,maar na een mai te sturen had ik vrijwel direct antwoord op de vraag waar mijn bestelling bleef. 2 dagen later netjes de bestelling ontvangen!!

Irritant

Product is netjes en snel geleverd ..alleen dat gezeik achteraf met die klant-tevredenheids mailtjes.. dat je er eentje stuurt prima maar ze blijven die troep sturen. volgende keer gewoon weer naar de winkel

zeer goed

zeer goed

Goed en ook snel geleverd

100%

Altijd goed

Prima geholpen, wordt meegedacht en snelle levering

Het was prima geregeld ik moest even wachten door het slecht weer daar dat is overmacht

Goed product, snel geleverd

Heb een goed product gekregen en het was snel bij me geleverd

Traag

Vette pleisters besteld, komen pas binnen Ls de wond alweer dicht is Bestel ze online omdat drogist en apothekers ze niet op voorraad hebben, hier schiet ik niets mee op.

Prima ervaring

Prima webshop. Fijne handschoenen, volgende keer bestel ik wel 1 maat groter. Snelle levering

Goed behandeld

Optijd email gehad dat die vertraging had.

Snel gevonden, snel geleverd

Ik was op zoek naar wegwerphandschoenen voor mijn werk en wilde niet van die saaie witte. Bij Degros leuke roze gevonden, staat net even gezelliger. Besteld en snel geleverd

Snelle en goede levering

Ik had voor mijn moeder iets besteld en ze was zeer tevreden over het product.

Op tijd en snel geleverd.

Op tijd en snel geleverd, prima produkten!

Goed product

Product voldoed aan de verwacgtong prijs kwaliteit zijn ook goed Kortom ben tevreden

vlotte levering.

snelle afhandeling en prima betalings voorwaarden.

Oke

Suprr snelle bezorging

Snel bezorgd

Snelle verzending en goed kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Snel geleverd en goed verpakt

Super sevice

Ik heb mijn aankoop gedaan en heb een mail gekregen dat het gene wat ik gekocht had een verval datum had en ze adviseerde om niet te veel ineens te kopen en te wachten totdat er nieuw binnen zou komen. Super gewoon hier kan je aan zien datzelfde eerlijk en oprecht zijn.

Op tijd en goed afgeleverd 10 punten

Op tijd en goed afgeleverd 10 punten

Geweldig goed

Fijne ervaring

Goede communicatie

goede communicatie over levertijd

tevreden

nog te kort in gebruik om resultaat te zien, maar zeer makkelijk in gebruik. De levering was snel.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk