uitstekend

duidelijke website en super vlotte levering

Goede winkel!

Ik heb hier 50 steriele pleisters besteld, klein formaat. Hele goede pleisters. Redelijke prijs. Duurde wel een kleine week, voordat de bestelling bezorgd werd.

Super service

Super service en snelle levering Echt tevreden

Snelle verzending, duidelijke communicatie en goede kwaliteit verpakking.

De spullen die ik bestelde waren erg goed verpakt, een stevige doos met daarin vulmateriaal. De geleverde producten zijn uitstekend en de prijs is ook nog eens prettig. De website is prettig en professioneel. Al met al een uitstekende ervaring die voor herhaling vatbaar is!

snel en doeltreffend

makkelijke site met veel keuze en binnen een dag in huis prima service

geweldig en de producten waren top ingepakt

zoals hier boven vermeld

Corecte service

Deze voetencreme gebruikt mijn pedicure altijd en aangezien die nu niet mogen werken heb ik die bij jullie besteld. Prima geregeld en keurig bezorgd dus ik ben tevreden en schroom niet om nog eens iets bij jullie te bestellen.

Gewoon goed

Volgens afspraak, snelle levering.

Afhandeling ging prima ook nadat ik dacht datik achteraf betalenhad ingevuld

Vlot en netjes afgewikkeld

Positieve ervaring.

alles is zeer vlot verlopen

het was mijn eerste ervaring met jullie en dat was prima

Ondanks corona periode waarbij de post ook vertraagd geleverd wordt, heb ik mijn bestelling echt de volgende dag ontvangen. Top geregeld. Bedankt!

Geen antwoord op mijn mails.

Ik heb een mail gedaan over een retour . Ik kon deze niet aanmelden dus deed ik een mail met de retour. Deae is nu al 2weken teruggestuurs maar geen reactie ofdat jullie het goed hebben ontvangen ... ik vroeg ook voor een tussenkomst omdat het mogelijk is dit te kunnen verkrijgen bij akkoord van de verkoper maar daarop ook geen reactie ! Ik hoop op een snele verwerking en een terugbetaling

Snelle en nette levering

Goed snelle service

Levering duurde langer dan verwacht

Levering duurde langer dan verwacht

Netjes geleverd, maar na 5 werkdagen, goede communicatie

zie boven

Snel geleverd!

Niks te klagen.

Volledig juridisch verlopend: bestellend, ontvangend.

Uitstekend.

Snelle levering als altijd

Goede zaak, altijd snelle levering. Ene dag besteld de volgende dag in huis, vaste prik.

Prima snel geleverd,!

Heel snel verzonden!

excellent

A cause de la nouvelle règlementation sur le payement en ligne, j'ai mis un peu de temps à comprendre. Je suis très content de vos services.

Goede snelle service

goede snelle service

Toppie!

Ik had bij jullie mondkapjes gekocht. Keurig afgeleverd en netjes hygiënisch verpakt echt keurig.

Goede service goede prijs

Goed product snel geleverd

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk