Aanbevolen

Baardolie besteld voor onder de kerstboom,een dag van te voren is deze aangekomen, terwijl ik deze al ruim van te voren had besteld.het is omdat ik al eerder een email had gestuurd waar mijn pakketje bleef,kreeg als reactie dat er een product niet op voorraad was. Wel handig om dit dan door te geven. Heb zelf een andere gevraagd deze was er wel. Is wel leuk als het op tijd is of geef even een reactie.Verder wel tevreden met de andere baardolie

Keurig, heel snel

Heel tevreden

Houden zo !

Snelle levering - goed verpakt - uiterste houbaarheid vèr voruit.

Prima afgehandeld.

Binnen 1 dag verstuurd en binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt en de bestelling klopte.

Snelle levering en goed materiaal.

Goede site met duidelijke presentatie en snelle afhandeling.

snelle levering, goede prijs, goed product

Heel tevreden over mijn bestelde product

Heel tevreden maat en kwaliteit perfect

Makkelijk en snel!

Ales vlot verlopen

Ondanks drukte van corona en kerst alles goed verlopen.

prima.

Degelijk

Producten als omschreven en snelle verzending.

Oke

Oke

Snelle levering. Prima

Snelle prima levering.

produkt voldoet aan eisen

Goed verpakt en snel bezorgd

Zeer snelle bezorging

Ondanks de vele bestellingen rondom de Kerst periode werd mijn pakketje de volgende dag bezorgd. De website ziet er goed en overzichtelijk uit. Verder geen op- of aanmerkingen.

Betrouwbaar bedrijf

Goed product, snelle levering.

Super snelle, complete bezorging . Tevens goede mail met uitleg over bezorging enz .

Prima verzorgd

Snelle levering en goed verpakt

Heel goed en heel netjes en op tijd

zeer goed

zonder problemen

Super snel geleverd

Super snel

Gewoon zoals verwacht.

Dit was niet mijn laatste bestelling.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk