Was snel opgestuurd en geleverd

Was snel opgestuurd en geleverd Goed product

Supergoeide site die ik aanbeveel!!!

Hele mooie jas geleverd, echt een grote aanrader! Lekker warm is de jas en totaal waterdicht!Al eens getest! Danku en nog veel succes!!!

Kwam optijd aan en ook goed verpakt

super

order snel geplaatst volgende dag in huis hadden al meerdere keren bestelt perfect

Positief

De op de site vermelde belofte over de snelheid van verzenden nagekomen. Goede communicatie over aankoop- en bezorgtraject. Top!

Snel en betrouwbaar

Snel, goed en betrouwbaar

Goede snelle levering!

Makkelijk bestellen, snelle levering. Ik ben tevreden

Ik heb het helaas retour gestuurd. Maar het werd zonder problemen doorgegeven hoe ik dat moest doen. groet.Marja

Geen goeie ervaring.

Mijn zending is nog steeds niet in ontvangst genomen bij DHL. Geen datum wanneer het geleverd wordt.

Bună

Totul a fost cum trebuie.

• Ne-ai recomanda? Yes

Myn ervaring met Degros zyn altyd goed

Myn ervaring met Degros zyn goed omdat ik geen problemen heb met producten die ik bestel. Het komt altyd op tyd aan en ik ben heel erg tevreden hierover.

Prima service snel bezorgd. Produkt voldoet aan verwa htingen

Snelle levering, heel blij met product

Zeer fijne zalf

Aangenaam verrast door de snelle levering

Gelet op deze moeilijke tijden verwachte ik zelf geen snelle levering. De verrassing was groot toen een correcte vriendelijke meneer mijn pakje overhandigde en zelfs vroeger dan gepland. Proficiat!

Hetgeen ik besteld had was goed en was er de volgende dag al.

Ben tevreden, hoefde niet meteen 10 dozen te kopen, bestelling was goed, compleet en snel. Factuur per maul, perfect zo

Uitstekende ervaring van begin tot einde.

Snelle levering en goede producten zoals omschreven.

Goede kwaliteit /prijsverhouding

Snelle levering van goede kwaliteits artikelen

Snel levering!

Volgende dag op kantoor geleverd

Pakket nog niet ontvangen

Helaas mijn pakket nof niet ontvangen..

Keurig op tijd

Keurig op tijd gebruiken maar vind het verplicht akkoord gaan mijn gegevens niet fijn

Zeer degelijk materiaal

Was alleen een beetje later geleverd, niet zo erg.

Prima mesjes

Prima mesjes dezelfde als dat de dermatoloog ons meegaf. Jammer dat je ze niet in kleinere hoeveelheden als 100 kunt kopen.

Terminalweg 19 A

3821AJ Amersfoort

030 203 59 02

Over Degros

Degros biedt Verbruiksartikelen, PBM's en schoonmaakmiddelen voor bedrijven van iedere omvang aan. Voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing. ✔ Voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden ✔ Gratis verzenden vanaf €150,- ✔ Veilig betalen met IDEAL ✔ Wij verzenden met PostNL ✔ Op factuur betalen ✔ 100% discreet bezorgd ✔ Voor Particulier en Zakelijk