Opnieuw verstrekte regenton goed van kwaliteit!

Zeer goed!

Goede service en goed personeel

Ik word altijd goed geholpen.

Hartelijke ontvangst en kundige antwoorden.

Doorgaans zeer tevreden over de kwaliteit van zowel informatie en materiaal. Mooie nette winkel met veel voorraad.

Enorm slecht, onaanvaardbaar

Wacht nogsteeds tot op de dag van vandaag op mijn terugbetaling, inmiddels 2 maande verder. Maar de kwestie willen oplossen, echt niet!

alles goed geregeld en volgens afspraak geleverd

alles de volgende dag in huis en bij niet voldoende voorraad een mailtje wanneer dit geleverd gaat worden

grote keuze van aRTIKELEN

keurig en snelle levering van het bestelde

Vriendelijk, to the point, zakelijk

Zie hierboven

Goede afhandeling qua prijs en instructies

Wij zijn zeer tevreden over het aanbod.

top

top

levering redelijk afspraken matig

afspraken matig zit al lang op creditnota te wachten

duidelijke website

eenvoudig bestellen, van producten. duidelijke omschrijving van wat wordt aangeboden. Snelle levering.

Duidelijk en klantvriendelijk

Houten kraan voor regenton makkelijk gevonden op de website, betaald en de volgende dag bij Wildkamp opgehaald. Keurig geregeld !

Goede sortering en vakkundig personeel

Indien niet aanwezig is de levertijd kort

vlotte levering

producten waren op voorraad en man kan zelf afspraak maken om het op te halen, om de verzendkosten te drukken.

Snelle levering van benodigde spullen

En heel gemakkelijk te bereiken voor een aanvullende vraag.

Bestelling online geplaatst.

Netjes bericht als de bestelling op locatie is en afgehaald kan worden.

Goede service alles op voorraad wat ik nodig heb, en goed personeel vooral Frans van Wildkamp Zutphen

Online prijzen zijn veel te hoog

Ik geef aan dat een doos nokvorst haken 20 euro duurder zijn dan online - wordt niets mee gedaan. Rekening en foto door zelfs doorgestuurd

Altijd behulpzaam personeel

Groot assortiment en duidelijke website

prima service

Ik had iets verkeerds besteld en kon ik zo terugbrengen naar een winkel van hen en kreeg daar geld terug.

Ik had iets gekocht, dat paste niet. Ik bestelde op vrijdsgavond een andere. Dat kon ik zaterdag al ophalen en het niet passende product werd retour genomen. Top!

Goede service en advies en vlotte en vooral juiste administratieve afwikkeling

Prima kundig personeel en hulpvaardig

plezierige vestiging Emmen

Expansive

It's expansive compare to other shops.

• Would you recommend us? No

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.