prima producten . Prettige werknemers

Uiteindelijk alles goed gekomen . 24 mails over 1 product verwarrend en leid tot verwarring en miscommunicatie. Daardoor enkele malen voor niets naar winkel gereden . Goede service want uiteindelijk opgestuurd.

Goed geholpen

Service in vestiging Echt zeer slecht, maar in Beringen zeer goed en behulpzaam.

Prettige ervaring snelle en correcte levering.

Zeer goede service. Vriendelijk personeel

prima bedrijf

snelle en accurate levering

De naam van de geadresseerde persoon ontbreekt op de pakketjes

Wildkamp zet helaas vrijwel nooit de naam van degene voor wie het pakketje is bestemd op het pakket. Dat leidt in ons bedrijf (>300 mdw) tot veel onnodig zoekwerk.

Goed en snel geleverd

Bestelde onderdelen zijn snel geleverd

Veel keuze en de mensen denken met je mee ,dus dat vindt ik klantvriendelijk.

Prima service & levering

Prima voorlichting en daarna snelle levering.

Prima bedrijf

Ik kom niet zo vaak meer in verband met mijn pensioen. Maar als ik kom en ik heb advies nodig dan krijg ik het ook om mijn klus(je) af te ronden.

Zeer slecht

De leverdatum werd niet gehaald en toen na een maand maar eens achteraan gebeld! Ik hoorde er niets meer van...slechte service

Oplossingsgericht

Het geleverde product was helaas niet geheel naar wens m.b.t. de afwerking. Een mailtje naar Wildkamp en op goed vertrouwen was er een nieuw artikel onderweg.

Snelle levering top service!!!

Goede communicatie en snelle service.

Mijn ervaring is goed Wildkamp

Mijn ervaring is goed met de service die Wildkamp levert.

Netjes opgelost

Credit nota netjes teruggestort

ze hebben bijna alles

goede kwaliteit

Prima service en snelle levering. Geen moeilijk gedoe.

Prima. Wel wat verwarring over tijdstip levering, maar verder alles prima!

Gemakkelijk

Ff besteld en later opgehaald uit Hardenberg.

Niet zo best.

Ze zeiden dat mijn bestelling nog enige tijd zou kunnen duren eer hij bij mij was. Maar kreeg in die zelfde middag een mail met mijn track en trace nr toegestuurd. Eerst gaat het nog wel even duren en dan prompt na een uur is hij al onderweg, hoe het kon weten ze mij niet te vertellen. Beetje heel raar toch.

Betrouwbare leverancier

Zakelijk kom ik hier af en toe. Wat er niet is, kan meestal de andere morgen om 07.00 uur afgehaald worden.

Goed geholpen in de vestiging

Hebben veel maar veel te duur

Gisteren even er lijstje gemaakt en bij wildkamp ruim 1050 euro bij de buurman 680 dus dat is hem niet geworden met bestellen

Alles goed geregeld

Ik heb een behoorlijk bedrag ingekocht en ben daar netjes over op de hoogte gehouden. Je wordt ook op de hoogte gehouden wanneer alles binnen is. Gekwalificeerd personeel die weten waar ze over praten.

Snel en probleemloos

Eenvoudig bestellen en betalen, snelle levering, goede kwaliteit, goede communicatie.

Top bedrijf

Top bedrijf

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.