Makkelijke bestel-procedure. Vlot en goed afgehandeld. Zoals het hoort

Snel geleverd.

De jas die ik zocht, vond ik bij Wildkamp voor de halve prijs. Binnen een paar dagen thuisbezorgd.

Goede service en een ruim aanbod van divers installatie matreaal.

goede service ruim assortiment

Een goede service van de medewerkers die ook meedenken met mij als klant. Een ruim assortiment in de zaak (enschede) met gelegenheid om zelf ook rustig rond te kijken (geen opdringerige hulp). Verder ook persoonlijk contact met de klant.

goed en netjes geholpen

Prima service, via internet bestelt en daarna volgende dag afgehaald in de winkel

Wildkamp denkt mee met de aanvraag

snelle levering. volgende dag ligt het materiaal klaar voor ons

Prima service op inhoud, administratief mag duidelijker

De service in de zaak is uitstekend. Goed geholpen en vragen beantwoord. Doordat ik een levering van 1 artikel miste, kon ik die zonder problemen ophalen. Vervolgens kreeg ik een creditnota die ik niet begreep en enkele weken later een nieuwe nota. Was fijner geweest als er in de mail een toelichting was gegeven.

Correcte levering en zeer goede after sale

Goede produkten en snelle levering

super

bestelling lag mooi op tijd klaar, super geregeld

prima service

Ja wat zal ik er van zeggen iets besteld en helft vergeten. Maar !!! dit allemaal hersteld en gratis bij mij thuis gebracht . Dat noem ik nog een service !!!

vlot

vandaag besteld morgen in huis

klantendienst moeilijk telefonisch bereikbaar enkel met whatsapp of mail

uiteindelijk is de levering naar het juiste adres verstuurd maar wanneer het levering adres eenmaal foutief in de computer zit is het blijkbaar moeilijk recht te zetten uiteindelijk toch gelukt en zullen de bestelde goederen correct geleverd worden op het juiste adres met wat vertraging waarvoor dank .

gewoon goed

snel duidelijk en correct personeel en bestellingen netjes op tijd

Verstand van zaken, uitgebreid en specifiek assortiment.

Na een online vraag over vijverpompen werd ik zelfs direct gebeld. En voorzien van de juiste informatie en (later) materialen. Vriendelijk, kundig en vooral betrokken. Wist ik erg te waarderen.

alles volgens verwachting

duidelijke site met breed assortiment en snelle levering

Zeer prettig en professioneel

Wildkamp is klantvriendelijk en de onderdelen zijn snel besteld.

goede site, levering zonder problemen

positieve ervaring

Veel materiaal keuze.

Ik had een aantal slangverbinders nodig om oudere vloerverwarmingsbuizen in te korten. Natuurlijk van een onke maat, maar de firma Wildkamp had hiervoor een prima oplossing in de juiste maat. Klasse.

Netjes en op tijd

Ideaal om snel even spullen te halen.

Ideaal om snel even spullen te halen.

Super snelle levering, alles op voorraad.

Fijne winkel!

Artikelen goed vindbaar, groot assortiment, snel leverbaar in de buurt.

Goede communicatie

Snel en goed

Snelle levering van een nauwkeurig omschreven product. Goede kwaliteit. Prima!

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.