Op tijd gemaild dat het wat later zou komen. Netjes op tijd gelever Alles goed verpakt Dus zeker een aanrader om er te kopen.

Snelle goede service

Vriendelijk en behulpzame mensen in Echt ,super !

Toppie

Goede en snelle servies

Moeilijk

Service en contact prima prijzen voor particulieren niet normaal veel te duur.

vriendelijk en klantgericht personeel.

Uitgebreid assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel

Op zoek naar een overgang tussen een drainagepijp en een afsluiter werd ik uitstekend en vriendelijk geholpen.

altijd top service en concurrerende prijzen

goede mensen aan het werk, groot assortiment

snel en goed geleverd

duidelijke webside en de benodigdheden voldeden in alle opzichten

Creditbetalingen ontvang ik pas terug na het sturen van herinneringen.

Koop je op rekening en breng je spullen teug? Dan moet je herinneringen sturen voor een daadwerkelijke terugbetaling. Ook wordt er niet altijd op deze herinnering e-mails gereageerd. Prima winkel verder.

Juiste producten, maar zeer gespreide levering…!

We hebben voor 9 verschillende producten, die allemaal nodig zijn in hetzelfde werk, 4 leveringen ontvangen over een langere periode. Echter in vestiging Heiloo was alles op voorraad, daar is laatste deel opgehaald. Goede service, alleen de koppeling met vestigingen omdat webshop geen voorraad had, moest van onszelf komen.

Het is gelukt

Jullie hebben top mensen in dienst, maar ik ben bang dat jullie systemen onvoldoende zijn.

Uitstekende uitleg en hulp gekregen in de winkel in Rijen.

Bij de reparatie en uitbreiding van de beregeningsinstallatieheb ik een goede afweging kunnen maken tussen alternatieven.

Prima product tegen goede prijs

Scherp geprijsd product. Werd zelfs sneller geleverd dan aangegeven!

goede service

makkelijke site en goede service in de winkel

alles verliep volgens afspraak

prima geregeld

Vlot en correct geleverd

Prettige professionele zaak met aandacht voor de particuliere klant.

Snel geleverd en precies wat ik zocht.

Pijpbeugels besteld maar ik heb ze nog niet gebruikt.

levering 2e keer weer niet goed

ik had materiaal besteld de 1e keer per internet op vrijdag met leverdatum aangegeven maandags. Maandags niets gekregen. dinsdags gebeld , blijkt dit zaterdags al te zijn aangeboden en naar en overslagpunt/ ophaalplaats te zijn gebracht ( zonder kaartje in de bus) 2e bestelling op vrijdags, eerst gebeld , en mislevering keer ervoor uitgelegd. medewerker gaf aan dat ik dit gewoon via internet kon bestellen , en er dan extra bij vermeldt dat het niet zaterdags geleverd kan worden omdat we dan gesloten zijn . Maandags WEER niets geleverd , einde dag weer gebeld , en wederom op ophaalplaats bezorgt na te zijn aangeboden op onze eigen locatie OP ZATERDAG ???. waarom ik er dan een opmerking bij moet zetten bij mijn bestelling wanneer daar niets mee gedaan wordt is mij dus een raadsel....

Kan veel beter

Lange levertijd , meer dan 2 weken. Het bestelde product is onverpakt vervoerd , waardoor dit tijdens transport beschadigt is.

Veel keus en deskundigheid

Veel keus en het meedenken naar oplossingen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam en snelle levering.

eenvoudig bestellen, prima service

Makkelijk bestellen, Ik heb de spullen zelf afgehaald in de winkel. Keurig geholpen.

Zonder ook maar een enkel probleem het bestelde artikel zoals beloofd en ook vlot geleverd en prima verpakt.

fijne medewerkers

hebben altijd goed advies.

prima sevice

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.