Loopt eigenlijk altijd gesmeerd.

Er is veel mogelijk. Even iets bijsturen. Vooral de jongens in Soest doen het goed. Zijn plezierig in de omgang.

Slechter kan het niet.

bestelling na 1 week nog niet ontvangen heb dan mailtje gestuurd & geen antwoord gehad, een week later nog eens een mailtje & weer geen antwoord, enkele dagen later via de chat & weer geen antwoord dan wel de dag erop ontvangen. ik bestel hier nooit nog iets, een absolute afrader. Met vriendelijke groet.

Super vriendelijk en kundig personeel , prijzen kunnen beter

Super vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Voor een deel goed geprijsd, vb pvc, kiwa koper, maar bv electra juist niet. Bereikbaarheid ook prima. Maar ook prijs is belangrijk .

Vroeger 5 sterren nu nog anderhalf

Voorheen hadden we goede inkoopprijzen. Maar die blijken zonder overleg drastisch aangepast te zijn. We hebben gereclameerd maar de Wildkamp wil het niet aanpassen.

Fijn bedrijf en levert snel

Ddddd

goede ervaring

De vetafscheider zou in de eerste week van januari komen en is ook in die week afgeleverd

positief met vriendelijke mensen

positief met vriendelijke mensen

Goede service, snelle levering

Het assortiment is zeer uitgebreid, de prijzen goed.

Superservice!

Snel, vakkundig en vriendelijk, topwinkel!

Snelle service ,vlotte medewerking

Prima ervaring altijd zoeken naar een oplossing

Groot assortiment.

Artikel dat ik nodig had, was moeilijk te vinden. Kon het bij Wilkamp Veendam binnen 24 uur ophalen. Super.

goed maar vaak wel duur

Mooi bedrijf. Ik kan vaak elders voordeliger inkopen

omslachtiger dan voorheen

er is schijnbaar wat veranderd in de bestellingen, het overzicht word er niet makkelijker op. en ik wou van artikel nummer 15222705 1 stuk bestellen maar het gaat alleen vanaf 216 stuks . klopt dit wel.

Goede service en goede hulp.

goed geregeld

zeer goede service en snelle levering.

Goede ervaring

Toegankelijke website,duidelijk snel te vinden wat je zoekt,goede com.

goede zaak, kundig personeel

Als consument/amateur is het fijn om goed advies te krijgen en door het grote assortiment kunnen jullie bijna altijd een oplossing leveren. Dank daarvoor

Prima geholpen door de medewerker

Ik werd netjes ontvangen en geholpen door de mannen van Wildkamp Dronten. Ze helpen je snel en denken mee.

Bijna alles op voorraad en top levertijden

Zeer vriendelijk, en goed advies ontvangen

Aangenaam verrast, zeer vriendelijk en deskundig, groot assortiment

Je wordt er altijd vlot en vriendelijk geholpen

Je wordt er altijd vlot en vriendelijk geholpen

Correct en snel

Gewoon perfect

Snel, keurig verpakt en volgens afspraak.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.