Materiaal snel geleverd

Bestelde items volgende dag in huis, goed geregeld!

Verkeerde geleverd

Bestelde revisieset handzwengelpomp paste helaas niet.

Goed!

Prettige geholpen en denken mee in de beste oplossing.

Waardeloos

Ik voel me daar alles behalve welkom. De medewerkers zitten achter de bali een beetje rond te kijken van wat doe je hier. Zijn hee lui. Veel onderdelen moeten nog opgezocht worden in een boek. Niet alle medewerkers zijn zo maar we het merendeel. Ik kom er alleen als het echt moet. Vaak bestel ik voor de tijd al online ergens

Product niet op afgesproken tijd

Mijn product was niet daar op de afgesproken tijd ze zouden bellen waneer wel maar ik ben specefiek naar geleen gegaan geen service om het zelf te leveren daarna zeiden ze moest ik betalen, ik gemaild ik had duidelijk gezegt laat maar zitten ik hoef het al niet meer dus ga niet betalen voor iets wat ik niet geleverd heb gekregen

Goede service maar onduidelijke levering

Mijn eerste bestelling duurde erg lang voor deze binnen was en het was ook niet duidelijk of deze binnen was waardoor ik 1 week na de toegezegde leverdatum het niet mee kreeg. Bij het omruilen (want verkeerde betseld) ging het juist erg goed. Daarnaast is de staf in de winkel erg goed en vriendelijk.

Was niet op voorraad in Beilen, maar kon het de volgende ochtend vanaf openingstijd daar ophalen,

Zowel versturen als zelf ophalen gaat zeer goed

Grootst

Nog groter dan grootst

Goede service altijd helpende en wat je verwacht van een groothandel plus erg flexibel.

Lekker snel en makkelijk

Duidelijke website en breed assortiment.

Prima service!

Snelle levering van de bestelling

Super webshop, ruim assortiment in winkels

Snelle service, groot assortiment, eenvoudig bestelprocedure en kundig personeel.

goede service

Ik wordt steeds op een vriendelijke manier geholpen, en kan al mijn vragen over producten stellen

perfecte levering en product

snelle levering en goed product

3 maanden op mijn bestelling gewacht

Zonder bericht worden onderdelen niet geleverd, een aantal keer achteraan gemaild en gebeld zonder resultaat.

Slecht

Had een rooster van een schrobputje besteld maar deze schijnt nog steeds niet binnen te zijn. Moet steeds zelf om een update vragen.

Levering puinhoop

Levering eerst onvolledig, daarna over het hek geflikkert en kwijt. Factuur ondanks eigen gebrek. Afspraak terughalen ook 1x niet nagekomen.

Werkdagen voor 20:00 besteld volgende werkdag geleverd niet dus !! 4 dagen later

Bestelling gedaan Bij elk product stond vermeld volgende werkdag geleverd. Vervolgends volgende dag niks. ( 4 werkdagen later pas ). Onder tussen achter aan gebeld. Krijg je te horen dat het helemaal niet zo werk. ( er werd gezegd dat jullie het alleen dan de zelfde werkdag verzenden ) Zet het dan gewoon niet op de website !! Dus onder tussen naar een andere zaak gereden zo dat we de klus voort konden zetten

Prima Service

Ze staan altijd voor je klaar.

Snel, kwaliteit als beloofd.

Wildkamp is een betrouwbare partner voor iedere klant!

Deskundige voorlichting, goed product

geen problemen, gaat zoals het hoort

No noncense goed

Snel en goed deholpen

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.