No noncense goed

Snel en goed deholpen

prettige hulpvaardige mensen

Sinds kort klant en valt me op dat de mensen vakbekwaam en hulpvaardig zijn. Wat ik wel als een probleem zie is dat bij het bestellen niet direct duidelijk is dat er iets ontbreekt. Voorbeeld ; via de site alle onderdelen voor een project naar het werk laten sturen, bij aankomst blijkt dat er geen rolletjes teflon bij zitten. En de uitvoering stil komt te staan op een rolletje teflon??? Groet Aad

nette prijzen en snelle en goede service.

nette prijzen problemen worden snel en goed opgelost super bedrijf.

Prima alleen onduidelijkheid over wel of niet betaald

Zie boven

goed duidelijk en snel

bedankt ik zat erg omhoog

Snel, netjes etc.

Niet teveel verpakking, uitgebreid programma. Daar blijf je klant bij.

Veel keuze alleen niet compleet duidelijk waarvoor de producten precies zijn

Uiteindelijk had ik het verkeerde product besteld was voor een tuinslang koppeling voor op pvc aan het zoeken maar op de foto leek het aardig op een koppeling wat wel goed was maarja dat was hij niet uiteindelijk heb ik in de winkel zelf wel de juiste gevonden

Uitstekende service

Snelle levering en zeer uitgebreid assortiment!

Tevreden met mijn aankoop

Was reeds bekend

Ben als installateur bekend sinds de jaren zeventig

top

top

Makkelijk en ruim assortiment .

Voor ons is het dichtbijgelegen en ligt er veel op voorraad. Ook de website werkt prima met als afhaal lokatie Zutphen. Aardige en deskundige mensen die bereid zijn je tips te geven.

ruim assortiment

Bij mijn informatievraag over pompen kreeg ik een minder goede voorlichting, kan ook gewoon zeggen dat ze het niet weten

Goed geleverd

Goed geleverd

Groot assortiment, snelle levertijd en goede kwaliteit

Als ik een project heb bestel ik meestal bij Wildkamp.

Zeer uitgebreide collectie materialen

Ik kon alles vinden wat ik zocht tegen vriendelijke prijzen. Bedankt.

Alle bestelde benodigdheden op tijd binnen en alles volgens afspraak. Prima in orde via de website besteld.

Alles wat je nodig hebt!

Zeer ruim assortiment incl een zeer ruime voorraad. Snel besteld en geleverd, afhalen gaat ook soepel. Prijs technisch is het ook goed, elders zijn sommige zaken wellicht wat goedkoper te vinden maar daar krijg je geen Wildkamp service voor.

Goed geregeld

Was goed geregeld. Alles mooi optijd

Prima firma

Ik wilde mijn bestelling zelf ophalen en dan betalen. Door externe omstandigheden lukte dit niet. Men vond het geen bezwaar dat ik de bestelling annuleerde en herplaatste met internetbetaling, zodat e.e.a. toch opgestuurd kon worden.

meer dan 2x duurder dan diverse webshops

aardige en behulpzame werknemers in Zutphen; echter is deze winkel extreem duur in vergelijk met internetaanbieders (vandaag besteld morgen in huis). Neem voor het vergelijk maar eens als voorbeeld de Bonfix messing koppelingen. Grappig om te zien alleen wordt je er wel een beetje verdrietig van. Advies: grote bestellingen plaatsen bij een webshop; ben je iets vergeten dan kun je naar de lokale Wildkamp vestiging.

Prima service en correcte levering

Het assortiment is groot, dus waarom zal je verder zoeken

Makkelijk en snel besteld. Goede service

Bestelling in webshop snel in de winkel op te halen

Online bestellingen keurig op tijd bezchikbasr in de winkel

Altijd een oplossing gericht

Als prettig

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.