Wat ik graag wilde hebben, is wat ik kreeg.

Nothing more. Nothing less...

Fijne webshop, snel geleverd

Goede en overzichtelijke webshop, artikelen goed vindbaar en makkelijk te bestellen. Levering correct en volgens afspraak.

Prima producten en snelle levering

Prima product en ik kon deze zelf de dag daarop al ophalen.

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelling op 24-07 gedaan, ontvangst zou zijn 26-07. Echter nog steeds niet ontvangen ivm geen voorraad.

Hele kleine bestelling. Prima geregeld

Snelle levering van het bestelde product

Uitgebreide webshop met dingen die ze elders niet hebben

Webshop met zaken die ze elders niet hebben. Besteld en afgehaald. lag netjes klaar, vriendelijke mensen, snel geholpen

Mooi bedrijf super service

Fijne mensen om mee te werken. En een ruim assortiment

Ze hebben veel.

Vriendelijk, helpend en tegemoetkomend, Wat wil ie nog meer?

Enkele keren iets besteld, iedere keer snel ontvangen.

niet best

artikel besteld. afhalen dichtstbijzijnde filiaal op door Wildkamp aangegeven datum. Bleek het artikel er toen niet te zijn . dit is de 2e keer in korte tijd.

Verkeerde artikel verstuurd

Helaas verkeerde artikel ontvangen. Retour echter snel en uitstekend opgelost.

goed advies

Echter de app werkt niet goed, erg frustrerend. De eerste dagen wel, daarna krijg ik hem niet meer aan de praat, helaas nu steeds de beregening handmatig bedienen.

Normaal altijd perfecte producten , laatste levering verschrikkelijk

Laatste bestelling , 40lm pvc bakgoten besteld. Deze hadden ze per 5 verpakt en allemaal in elkaar geduwd met als gevolg dat deze volledig verwrongen waren. Onmogelijk om een rechte lijn in de goot te krijgen, ook de koppelstukken paste heel slecht hierdoor.

Producten voldoen aan verwachtingen.

De levering duurde wat langer dan verwacht.

administrative afhandeling zeer slecht

Niet voor herhaling vatbaar

Gelijk bericht terug na een vraag en een hele duidelijke!

Eens en nóóit weer

2 dezelfde werkbroeken besteld. 2 totaal verschillende werkbroeken ontvangen. Dit alles ook nog op een heel ander adres afgeleverd als opgegeven. Al met al dus niet voor herhaling vatbaar.

Klantgerichte organisatie.

De medewerkers Nieuw Vennep zijn klantgericht en denken in oplossingen.

Hulp in de winkel was uitstekend

Werd prima geholpen in de winkel. Product moest omgeruild worden en verrekening zou automatisch plaatsvinden. Dit is nu ongeveer 6 weken geleden en er is niets afgehandeld. Dat is wel weer heel jammer.

Mooie site, veel keus

Simpel en snel

Uitstekende service na het omruilen van een product.

Vriendelijk en aardig personeel

Wordt altijd goed geholpen en correct

Alles onder een dak

De producten zijn gemakkelijk op de website te vinden en worden de volgende dag bezorgd. Door deze service gaan we alleen nog maar voor producten die we direct nodig zijn zelf naar een filiaal. Veel efficiënter dus.

grote keus, prima service!

Ondanks de complexiteit van het assortiment gaat er relatief weinig mis. Kwaliteit leer jepas kennen als er iets fout gaat en hoe het opgelost wordt. Dat gaat hier prima!

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.