heel duur geworden tov andere aanbieders van zelfde producten

vroeger keek ik eerst bij wildkamp en bestelde ik direct. nu ga ik meer prijs vergelijken.......

Voortreffelijk

Aardige medewerkers en goede service

Goede aankoop

Mijn ervaring is als positief ervaren.

altijd netjes geholpeen ook met deskundig advies

Geen klachten.

Geen enkele klacten. Bestelling worden altijd optijd geleverd.

Ervaring in een woord: Top

Materiaal besteld, volgende dag geleverd. Karwei geklaard.

Héél tevreden

Snelle levering, slimme verpaking.

Fijne zaak

Breed assortiment en als je wat vraagt geven ze goed advies. En de prijs is ook voordelig

Het klopte allemaal.

Via internet besteld. Werd prima volgens afspraak geleverd bij Wildkamp Heteren.

Hopeloos

Verkeerd vat meegekregen, waarna er totaal niet meer op gereageerd wordt als ik er een klacht over indien.

slecht

ik heb alleen de site bekeken ,maar wat ik zocht hadden jullie niet. dat was geen punt , wat ik wel een punt vind is dat ik nu door alleen maar even jullie site te bekijken . dat ik dan gelijk word lastig gevallen door jullie om een beoordeling te geven . en dat terwijl er niets is besteld of gekocht.

zeer slecht

niet klant vriendelijk zeer bot

Breed productenpakket en goede prijs

Keurige informatie via de website en snelle levering

Prima, niet overdreven goed, niet slecht

Prima assortiment, wel duur (overal wel, pvc is blijkbaar duur), in de winkel was het een beetje een vreemde ervaring maar ook niet gek. Gewoon gemiddeld.

Goed assortiment. Snel geleverd

Via webshop besteld, eigenlijk altijd dag erop gereed. Prima

goed snel en behulpzaam.

mijn ervaringen zijn goed ze hebben verstand van zaken , zijn behulpzaam en fijne mensen in omgang. 1 puntje voor verbetering is dat ze al de bestellingen moeten laten bezorgen door hun huistransporteur en niet meer via DHL of wie dan ook. deze mensen bezorgen de hele dag en avond maar dan zijn wij gesloten en moet je zelf achter je bestelling aan en dat is klote.

Behulpzaam en meedenkend tot n maakbare oplossing.

Zie mijn samenvatting. Fijn bedrijf en personeel.

goed en klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en prijskwaliteit is goed

Na paar maal bellen/mailen over de status van mijn bestelling, de cummunicatie was uitstekend.

Simpel doeltreffend en snel

Tja wat valt er te zeggen? Uitzoeken, bestellen, betalen en binnen een paar dagen was het afgegeven. Ps, ik heb wel bewust datgene besteld dat op voorraad was.

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Zeer overzichtelijke site. Alles uit voorraad leverbaar. Artikelen goed weergegeven op diverse maten en of uitvoeringen.

besteld en niet leverbaar

producten online besteld, stond bij leverbaar, dus niet, moet je zelf ondervinden in de winkel dat het er niet is en dat het over een week of 2 wel komt, vervolgens hoor je niets, weer naar de winkel, nee is er nog niet, komt 2 weken later, nog niets, geen alternatief, uiteindelijk bestelling geannuleerd. Jammer dat je er zelf achteraan moet en paar keer voor niets naar de winkel bent geweest

geweldig

geweldig

staan je altijd bij met raad en daad

dezellig,vriendelijk en ze helpen je echt

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.