Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Bestellingen goed en snel geregeld, tegen een scherpe prijs. Ook retour zonder problemen snel opgelost en verrekend.

perfecte dienstverlening en vakbekwame medewerkers .

een uitgebreid artikelen arsenaal op voorraad en ook eventueel snel leverbaar als er iets bijzonders gevraagd wordt wat niet op voorraad is .

Bestelling stond klaar maar thuisgekomen klopte de bestelling niet,was zo opgelost maar moest wel een keer exstra naar Tiel

Snel en correct

Duidelijke website en snelle correcte levering.

Goede service en denken met je mee

Snel, gemakkelijk

Via de website spulletjes besteld en de volgende dag kon ik deze al ophalen. Snel en gemakkelijk, heerlijk!

Snel en duidelijk

Kleine spullen makkelijk besteld en snel ophalen.

Ok

De vragen die ik heb gesteld, werden correct beantwoordt.

top

geen problemen met de levering

Besteld en volgende dag geleverd, perfect

Topservice

Topservice

Veel kennis over de producten

Goede professionele service, goed aanbod en snelle levertijden

Drama!

Tot 5 keer aan toe een verkeerde levering gehad. Daarna veel gezeur over de factuur omdat ze de retouren niet goed hadden verwerkt die ze bij me opgehaald hadden.

Rommelig

De site om te bestellen ging niet lekker op een mobiel device...verders is het allemaal wel gelukt

Uitstekende service en kennis

Deze mensen in IJsselmuiden weten waar ze het over hebben. Ze denken in oplossingen vanuit de praktijk. We kunnen nu genieten van ons zwembad. Zeker een aanrader!

Een uitgebreid assortiment + Goede service

goeden service en kennis in Dronten

Het personeel weet waar over ze praten en helpen met oplossingen.

Goede service en behulpzaam en vriendelijk personeel!

Tevreden over mijn aankoop. Twee voorgevormde vijverbakken gekocht. Offerte was okay (iets duurder dan aanbieding in Belgie !) maar goede service was voor mij de reden toch bij Wildkamp te kopen waar ik eerder ook altijd goed ben geholpen.

Prettig bedrijf.

Ruim assortiment, indien nodig behulpzaam personeel en toegevoegde waarde door mee te denken.

Altijd bereikbaar, ook op zaterdagochtend. 5e ster als het net iets goedkoper wordt.

Top geregeld

Er goed

Goed bedrijf met deskundige medewerkererkers

Mijn beregeningssysteem met 21 turbo sproeiers heb ik aangelegd met deskundige hulp van de medewerkers van Wildkamp Zaltbommel. Na aanpassingen van het systeem tijdens aanleg werd geen probleem gemaakt van overtollig materiaal. Top bedrijf.

snel, betaalbaar, overzichtelijk te regelen, product uitstekend

ik heb werkelijk geen enkele klacht over hoe de bestelling is verlopen. Het product doet het, was snel geregeld, werd precies op tijd aangeleverd. daarom een 10.

Vakkennis en behulpzaam

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.