Makkelijk, snel, juiste prijs.

Zeer klantvriendelijke mensen en scherpe prijzen

Zie titel

snelle leveringen

prima samenwerking met de Wildkamp Denken mee met de klant

Zaltbommel: Perfecte service, altijd bereid te helpen

Gewoon goed.

Prima service en snelle levering

Items besteld en op tijd geleverd. 1 onderdeel op nalevering, werd netjes op de hoogte gehouden.

Goed tot zeer goed

Assortiment mag wel wat groter met gelateerde producten. Medewerkers zijn buitengewoon goed, vriendelijk en denken mee

Goede website en afleveringen

Prima service en verstand van producten

Alles keurig vlg afspraak geregeld!

Alles lag klaar vlg afspraak, ben geholpen met inladen. Indien behoefte aan nieuwe aankopen kom ik zeker terug!

Top uitstekende service

Vestiging aalten is uitmuntend

Goed geholpen aan de de telefoon, bezorging conform afspraak, incl belletje vooraf

Goed en snelle levering

Mooi bedrijf

Oké

behulpzaam en snel reageren

Prima services.

Contact gehad met uw bedrijf over aan te schaffen buiskoppelingen. Na advies bestelling gedaan. Producten waren naar wens en koppelingen waren juist. Prima geadviseerd. Opmerking. Ik had aangegeven dat levering een week mocht duren. Toch werden binnen een week 3 leveringen gedaan (alles was blijkbaar niet direct voorradig). Had mij betreft in een levering gekund. Voordeel spreekt voor zich.

Rommelig

De locatie weet niet welke onderdelen besteld zijn en geeft deze zomaar aan iedereen mee zonder te weten of diegenen wel voor de firma werken

Foutje snel hersteld

Door een onjuiste levering is het juiste artikel alsnog geleverd maar dar was ook een factuur voor gestuurd. Nadat ik een aanmaning kreeg de factuur te voldoen heb ik deze factuur en uitleg van mijn kant verstuurd en werd meteen goed opgepakt.

Slecht

Produkt besteld ,na twee maanden pas gekregen maar hier werd totaal niet over gecommuniceerd. Heb zelf twee keer contact met jullie op genomen en kreeg geen duidelijk antwoord wanneer het produkt dan wel zou komen of wat de oorzaak / reden hier voor was.

Met bestellingen fia internet geen problemen. Ook telefonische bestellingen gaat prima en altijd worden wij keurig en vriendelijk te woord gestaan.

Bijzonder vriendelijk en correct geholpen.

Betreft filiaal Borculo. Bijzonder vriendelijk, correct en deskundig personeel.

Product is goed klantenservice kan niet slechter

Verkeerd product besteld dus wilde het retour sturen, heb een maand moeten wachten op een retourlabel, en na heel veel bellen 2 maanden moeten wachten op geld terug. Ik zou hier in een vervolg nooit meer iets bestellen!

Slecht, klant onvriendelijk

Als klant in Apeldoorn. Zeer slecht te woord gestaan en onvoldoende informatie

Weinig flexibel, traag en neemt cliënt niet serieus

Half uur na de bestelling het besef dat de maat de klopt. Snel een mail er achteraan met het verzoek om aanpassing. Kon niet meer!! Terugsturen en vervolgens vele weken wachten om terugstorting en mails om aan de terugbetaling te herinneren.

Zeer klant onvriendelijke organisatie

De producten van wildkamp zijn niet bederfelijk. Toch hanteert het bedrijf een retour termijn van 8 dagen. Genoeg bedrijven die online dezelfde producten verkopen en normale (~30 dgn) retour termijnen hebben. Mijn advies; als je weet wat je nodig hebt, bestel online! Als je het dan overhoopt toch niet verwerkt, dan kan het tenminste nog retour.

top

goed mee denk kent

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.