Altijd vriendelijk en top geholpen

Mag altijd graag naar jullie heen gaan klantvriendelijkheid is echt een 10+ korting mag soms wel iets meer wezen voor de rest is het echt top !

prima service

Goede product informatie. Makkelijk te betellen. Snelle levering

Prima bedrijf ook voor particulieren

Uitstekende website.

Op vragen word duidelijke antwoord en advies gegeven.

Heerlijk om daar te winkelen

Coulant, deskundig en klantvriendelijk

Geweldig contact met Tim gehad, die deskundig, communicatief en constructief zeer goed is. Het eindresultaat van de nieuwe vijver mag er zijn mede door de adviezen van Tim.

Perfect en prettig bedrijf

Vestiging Apeldoorn is een super goede vestiging. Hele prettige samenwerking en denkt goed mee...topper

Goede samenwerking met goede inspanning om dingen te regelen. TOP

Na de aanvraag voor het leveren van een hoeveelheid materialen heb ik snel een reactie mogen ontvangen in de vorm van een offerte. Tevens was er duidelijkheid gegeven over de beschikbaarheid en de te verwachtte lever datum. Dit werd altijd snel gecommuniceerd. er werden ook pogingen gedaan om de levertijden te vervroegen. Wat ook resultaat opleverde. TOP ervaring gehad.

top

Zoals verwacht

Goede communicatie en snelle nalevering

Zie korte omschrijving

Goede service en zeer kundige medewerkers

Dankzij de medewerkers van Wildkamp Geleen is het mij gelukt om een professioneel beregeningsinstallatie te installeren. Ook tijdens de installatie kon ik een beroep doen op hun kennis en ervaring. Tip: vraag voor een beregeningsplan!

Goede en degelijke producten

Vriendelijk en deskundig personeel

Bij het kopen van wat ik nodig had kreeg ik het advies om het op een andere manier te maken. Deze manier was beter. Dus goed advies!!

zeer slechte communicatie.

Aantal bitjes besteld bij wildkamp nu 2 maanden verder eindelijk ontvangen. Meerdere keren telefonisch contact gehad met Wildkamp, meerdere keren afgewimpeld. Na meer als 2 maanden op mijn bitjes te hebben gewacht krijg ik nogmaals een factuur toegestuurd die hoger is als dat hij in eerste instantie was, en tevens ook al betaald was.

Ben netjes geholpen en heb goed advies gekregen.

prima en persoonlijke service

zie boven

Bestelling in webshop duurt te lang .3weken!

Daar bestel ik niet meer!

Goed klantcontact

Goed klantcontact, prijs kwaliteit, en meedenken in oplossingen.

Snel en zonder mankeren geleverd

Overzichtelijke website. Na de bestelling goed te volgen en zonder een foutje geleverd.

Netjes en snel geholpen door aardig personeeel.

Netjes en snel geholpen door aardig personeeel

Slechte communicatie.

Na bestelling geen terugkoppeling wanneer wat waar ligt. Passieve houding. Komt beloftes niet na.

Order geannuleerd ivm late levering, 2x factuur ontvangen

Jarola het bedrijf die de orders en facturen voor Wildkamp verwerkt is via mail en telefoon erg vriendelijk en klantgericht, jammer dat deze vriendelijke mensen niet doen wat ze beloven. Ik had wat klein spul besteld en niet gezien dat het te laat geleverd zou worden (mijn fout). Direct (via mail) Jarola benaderd om order te annuleren. Geen probleem gaan we voor u regelen. Omdat geld maar niet werd terug gestort, Jarola gebeld. Zij konden een niet uitgeleverde order zien. Zouden ze annuleren en geld terugstorten. 2 weken later alsnog de geannuleerde (en betaalde) goederen ontvangen. Paar weken daarna een aanmaning ontvangen. Na opsturen van betaalbewijs (bank afschrift), weer mail ontvangen dat goederen toch echt geleverd zijn.

Goed bedrijf fijne medewerkers

Goed bedrijf, compleet assortiment en fijne medewerkers die met je mee denken

Goed advies en snelle service

Goed advies en snelle service

Tevreden over produkt maar erg onpersoonlijk.

Kort geleden diverse keren wat kleine onderdelen gekocht. De producten zijn uitstekend maar de persoonlijke afhandeling is erg onpersoonlijk en opvallend afstandelijk.

Positief

Correct en snelle levering.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.