veel te lange levertijd

anderhalve maand levertijd op een bestelling van 2 Socla magneetafsluiters

goed en vertrouwd

Zijn behulpzaam en klant vriendelijke . Er is soms gebrek aan kennis en ervaring . Maar dat heft de vriendelijkheid en de inzet dan wel weer op

Goede webshop, makkelijk te vinden wat je zoekt

Zowel webshop als winkel overzichtelijk. Goed geholpen met vraagstuk over welke koppelingen en kraantjes ik moest hebben.

Goed en snel verzonden

Verzending en levering perfect. In goede verpakking. Aanrader.

hulpvaardig personeel

Snelle behandeling in de winkel. Goede producten en zeer vriendelijk/hulpvaardig personeel.

Snel en goede service

Goed geholpen. Service. Genoeg keuze

Wat een assortiment

Alles wat je nodig hebt en in de winkel ook de juiste kennis om advies te geven. Fijne shop/winkel

Slecht

Meerderen keren moeten bellen . En dan te horen krijgen dat ik tot augustus moet wachten . Op de site stond paar dagen levertijd

super bedrijf

Ik heb hele goede ervaringen snelle service goed advies.

Als zeer positief

Je kunt altijd terecht met vragen, ze dan ook de oplossing paraat

Niet geleverd, geen order informatie, geen antwoord op mijn emails

Besteld 2-4, geen reactie op mijn email met de vraag over het product, geen product geleverd, geen geld terug gestort.

Goede service, duidelijke site, snelle levering

...

Zeer goede service

Tot drie keer toe ben ik zeer goed geadviseerd en deskundig geholpen. Fijne klantvriendelijke medewerkers. Wildkamp, bedankt.

Goede winkel. Goede webshop.

Al diverse keren materiaal via webshop besteld of in winkel afgehaald. Altijd alles kunnen krijgen wat op de webshop als voorraad staat.

Behulpzaam en klantgerichte medewerkers. Het is alleen nog wel eens lastig dat de afgesproken prijzen niet vast staan in de computer. De standaard korting wordt dan berekend en dat moet dan weer gewijzigd worden.

Zeer behulpzaam!

Gewoon prima geleverd wat gevraagd was

Gewoon prima geleverd wat gevraagd was

super service

Een goede medewerking en op een snelle/vriendelijke wijze geholpen

Altijd op zoek naar een gezamenlijke oplossing.

Goede kundige medewerkers ( althans degene met wie ik te maken heb).

geweldig

super service

Snel en deskundig

Snel en deskundig

snel en eenvoudig

Via de site makkelijk bestellen, gelijk de prijs wat we moeten betalen in beeld en razendsnel bezorgd

Uitstekende service en hulp

Artikel aangeschaft, werkte niet goed , zonder problemen geld terug en andere oplossing gezocht

Prima en uitstekende service

Op basis van een duidelijke website, is bestellen snel en eenvoudig. Zaken rondom de levering worden goed gecommuniceerd.

Direct duidelijke assistentie

Prettige begeleiding van vraag

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.