Snel en accuraat

Goede materialen

TOPPER

Goeie website , makkelijk bestellen , bij ophalen netjes geholpen .

Uitstekende service in Tiel

Enorm goed geadviseerd, Snelle levering. Top service

Vriendelijke hulp + bruikbare info.!

Zie hier boven

Graag contact

Jullie zijn telefonisch niet bereikbaar graag mij bellen

Snelle service met enorme scherpe prijzen

Zeker een bedrijf wat ik vaker mijn inkopen zal doen

Bestelling erg laat afgestuurd

Mijn bestelling werd niet afgestuurd omdat er een item niet op voorraad was. Helaas werd ik hiervan niet op de hoogte gesteld waardoor ik voor niks naar het filiaal gereden ben voor afhaling.

Deskundig. Klantvriendelijk

Zeer goed advies mbt te kiezen produkten

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen.

Overzichtelijke website en goeie bereikbaarheid

Materialen zijn eenvoudig te bestellen en vlotte leveringen, bij vragen is er altijd iemand om te helpen.

Je krijgt wat je koopt

Eerst op de site gekeken, toen besteld en de dag erna in huis!

Personeel met kennis, goede service.

goede en snelle levering

zeer te vreden ik raad deze winkel iedereen aan ze hebben een zeer ruim asortiment

Alles naar verwachting!

Levering duurde erg lang.

Levering liet erg lang op zich wachten waardoor de onderdelen bij uiteindelijke levering niet meer nodig waren omdat deze elders wel snel geleverd werden.

Top Bedrijf fijne medewerkers!!1

Alles word netjes voor je geregeld . En goed nageleverd! Fijne samenwerking Top bedrijf!!!

Goede service en ruim assortiment

Goede website om het product te vinden en een snelle en correcte bestelling en levering!

Uitstekend!

Vriendelijk, denken mee en goeie prijzen.

PRIMA GEHOLPEN

WE HADDEN ONLINE EEN BESTELLING GEPLAATST, ALLES STOND KLAAR EN WAS COMPLEET. GOEDE EN VRIENDELIJKE BEDIENING!

Uitgebreid product assortiment

Bij bezoek goede technische ondersteuning en advies. Fidiaal managers reageerd snel en correct en is bereid om bij de klant zaken te bespreken.

OK

OK

Voldoende keus en voorraad

Zeer tevreden over klantvriendelijkheid

Goed geholpen.

Ik wist wat ik moest halen, dus was het een kwestie van zoeken. Met de hulp van Wildkamp was het zo gevonden.

service

Goede service en doen niet moeilijk. Vriendelijk personeel.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.