Snel besteld en dag erna kunnen ophalen. Top!

Na mijn nachtdienst het bestelde opgehaald. Lag al keurig klaar.

Goed en ruim assortiment, prima functionerende website en uitstekend afgehandeld

minidakgoot - prachtig spul en fijn te monteren

Het product werd zorgvuldig verpakt aangeleverd. De onderdelen passen allemaal perfect en zijn zeer sterk en toch flexibel genoeg voor montage.

n.v.t.

Snelle verzending!

Product als beschreven en snel verzonden!

Doen wat ze beloven

Bij het afhalen werden door de medewerker de lengtes op maat gezaagd om makkelijker te transporteren. Wat een service!

Bestelling online gedaan, bestelling op tijd en goed ontvangen.

Hebben kennis van zaken

Komen afspraak na

Snel en adequaat met goed advies

Snel en adequaat met goed advies

prima klantgerichte benadering ook bij kleine aankopen.

Vlot en snel geholpen bij een kleine aankoop. Ook retourneren is geen probleem.

Top spullen

Je wordt goed geholpen met wat je wilt hebben

In de winkel wist men niet van de reservering. Online iets niet beschikbaar werd verteld terwijl er meerdere exemplaren in de winkel lagen Uiteindelijk goed geholpen zoals gewend

Vriendelijke service en volgende dag in huis

Ik belde met een vraag over draadspanners en of ze die in huis hebben. Kreeg ik te horen dat ze deze wel hebben maar dat ze besteld moesten worden en de volgende dag vroeg in huis zouden hebben. Wat nog sneller zou zijn was bij de buren langs te gaan vertelde de verkoper mij (Was ook geen wereldbedrag €2,14 totaal ,maar toch). Dat noem ik goede service.

Deskundig & correct

Deskundig & correct geholpen

Snel en correct

Gewoon goed

Medewerker denkt met je mee

Ik zocht iets voor een klus en de medewerker wist de mogelijkheden te benoemen.

Behulpzaam, kennis van zaken... kortom: Prima!

Alles ging goed

Goede producten, bestelling was er op tijd, prettige medewerkers

Nooit problemen mee gehad

Ga graag naar Wildkamp of via de webshop, het is een goede prijs en wordt keurig geleverd op het adres waar ik het moet hebben.

Product en levering prima, alleen kreeg nog een rekening na

Product en levering prima, maar kreeg week na de tijd nog een factuur van een paar euro. Het was blijkbaar een nieuwere variant. En was daarom duurder... Gelukkig na een telefoontje of 2 is het opgelost, maar heel netjes en handig vond ik het niet.

Perfect en snel binnen

Prima service, voor een goede prijs

Werd prima geholpen bij een order via internet.

super klantvriendelijk!

Snelle en correcte levering! En een dikke pluim voor de chauffeur!! (Hr. Jacobs). Bedankt voor de attenties!! Ons gezin is er blij mee.

Behulpzaam meedenkend en werkelijk alles leverbaar.

Goede service en snelle, correcte leveringen

Goede service en snelle, correcte leveringen

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.