Goede service en snelle, correcte leveringen

Goede service en snelle, correcte leveringen

Je wordt top geholpen om alle onderdelen die erbij horen bij elkaar te zoeken.

x

Clear communication, good selection

I was looking for transparent tubing for watering plants and ended up buying lots of tools that I needed. There was a good selection of various kinds of tools (pliers, needle files, etc.) and prices were good. Some of the items were not in stock so I received an email within one day of placing the order informing me that delivery will be delayed. Email was clear and it specified the expected new delivery date. This is the kind of communication that I expect from a good shop.

Bestelling en afhandeling via de website prima verlopen.

Personeel die weet waar ze over hebben

Dikke prima!

Bestelling was niet compleet (chauffeur was vergeten het te lossen), maar werd netjes opgelost en alsnog de volgende dag geleverd.

Goede en snelle service

De medewerkers hebben goede kennis van zaken en ze zijn vriendelijk.

top service

vriendelijk behulpzaam personeel, bestelling ook super snel klaar staan.

alles prima geregeld

Ik ben heel blij met de door u geleverde drainage tegels Het enige minpuntje was dat ik geen bevestiging kreeg over de bezorgdatum . Verder alles naar wens

Duidelijke site, snelle levering, klantvriendelijk

Ik moest ook nog iets ruilen dit was de volgende dag al op de aangegeven vestiging en netjes geregeld.

Prima geregeld

goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levertijd

Bijna altijd een snelle levering. De prijs is ook prima. Verder een duidelijke catalogus.

prima personeel en service

prima personeel en service

Bellen , afhalen , monteren...

Materiaal ligt 9 op 10 klaar na een mailtje of belletje.

ik heb een hekel aan enquetes als deze

Wildkamp denkt goed mee met de klant. Materialen snel op voorraad en redelijke prijzen.

vriendelijk,behulpzaam en goed gesorteerd

uitstekende zaak als het gaat om leidingen, koppelingen, kranen, slangen. Enorme voorraad en wat er niet op voorraad is kan snel worden besteld en geleverd

Correct geholpen met technisch advies

Levering snel en compleet geregeld.

Prima winkel

Goeie service. Verstand van zaken.

Precies zoals ik besteld had en een vergeten onderdeel werd prompt nageleefd, zonder gezeur.

Keurige winkel netjes en verzorgd (Nieuw Vennep)

Redelijk duur .

Handig en snel

Alles uitgezocht s'avonds en de volgende ochtend stond alles al klaar om mee te nemen.

Goede ervaring

Prima assortiment Minder te noemen valt de prijzen

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.