beschadeging

Had hwa buis wit besteld. deze waren erg beschadigd

Goed geregeld in deze "rare tijd"

Bellen, bestellen en afhalen TOP

Wildkamp heeft een uitgebreid assortiment met een overzichtelijke website. De bestelde items werden snel verstuurd. De volgende dag kon ik aan het werk@

Alles wordt snel geregeld Ze weten ook vaak mee te denken aan oplossingen

Goede service en klantgerichtheid

groot assortiment en volgens afspraak op tijd geleverd

De materialen zijn conform de afspraak op de juiste datum en juiste adres geleverd. Ook binnen het afgegeven tijdkader.

Goede bedrijf

Goed bedrijf en klantvriendelijk goede service.

Ruime keuze

Goede service en snelle levering

Top en flexibele service

Altijd goede ervaringen.

prima service en meedenkend personeel

Vlotte service en meedenken over aanschaffen producten . Afhalen was mogelijk ondanks COVID. Prima bedrijf.

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam

top service

Snel afgeleverd duidelijk website de product klopt wel met wat op de website staat.

Snel en correcte levering

Goede service en snel

Alles naar wens verlopen!

Snel en accuraat

Meedenken en snel leveren !

Breed scala aan producten voor PVC riool die veelal bij andere bouwmarkten moeilijk te verkrijgen zijn.

Veel in voorraad

Prima en snel geleverd.

Gewoon goed.

zeer positief

snelle juiste levering

correcte uitvoering van de bestelling

correcte uitvoering van de bes`telling

snel en goed

snel en zonder kosten geleverd goede service en geen gezeur.

Netjes en vlot geholpen

Vakkundig

Het best bedrijf en beste medewerkers

Ik heb bij Wildkamp stage gelopen. Ze waren allemaal heel vriendelijk met mij geweest. Hoe ze hun werk doen, gaaf mij het zin om in een technisch bedrijf te gaan werken. ze geven de klanten heel duidelijke oplossingen en top adviezen. veel dank voor de stage mogelijkheid. Broer, Jeffrey, Paul en Jan Willem.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.