top

uitstekend geholpen en product

Uiterst prettig en behulpzaam

Uiterst prettig en behulpzaam

Online besteld en meteen af te halen

Makkelijk online besteld en af te halen. Was een item vergeten en deze kon terplekke nog meegegeven worden.

Uitstekende service, snelle levering, keurig!

Uitstekende service, snelle levering, keurig!

Teleurgesteld

Een bestelling geplaatst en betaald via de webshop. Blijkt achteraf niet meer in het assortiment te zitten. Wel netjes mijn geld terug gekregen. Maar het was fraaier geweest als de webshop dit artikel niet vermeld had. Dan had ik meteen elders besteld en m’n spullen vlotter binnen gehad om m’n klus af te maken.

Slecht

Vorige maand heb ik een aantal art. besteld en opgehaald in Enschede. Aangezien ik een fout art heb besteld heb ik de volgende dag telefonisch contact opgenomen met de vestiging met de eenvoudige vraag of ik een art ook telefonisch kan bestellen ivm de lockdown. De desbetreffende vestigingsmanager liet mij uiterst geïrriteerd weten niet geinteresseerd te zijn in het bouwmarkt publiek en dat het management de lockdown regels streng hanteerd. Ik heb geprobeert hem uit te leggen dat ik alleen een eenvoudige vraag heb en niet de intentie om de shop te bezoeken, helaas was hij niet voor rede vatbaar. Wildkamp heeft een heel mooi uitgebreid assortiment maar voor de particulier te hoog geprijsd. Voor een paar koppelingen is dit niet zo van belang, maar als je een grote vrijstaande woning moet renoveren (dakgoten, waterleidingen enz ) wel. Ik ben nog steeds zeer teleurgesteld.

Bestelling was niet op de geplande dag binnen

De bestelling was niet op tijd binnen bij het filiaal in Wehl. Na dit te horen hebben gekregen werd mij verteld dat het min of meer mijn ‘probleem’ was want ‘wat niet binnen was kon niet geleverd worden’. Gezien het feit ik een grondwerker met diverse grondverzetmachines in de tuin aan het werk had, kreeg ik naar dringend aandringen op een oplossing uiteindelijk toch mijn artikelen (deze bleken nog in voorraad te zijn). Mijn inziens ontbrak het in mijn geval aan de juiste service. Er kan zich uiteraard altijd een probleem voordoen maar leg dit zeker niet direct bij de klant en denk in oplossingen (met urgentie in afweging). In dit geval was er dus zelfs niet eens een probleem maar door de gekozen aanpak ontstond aan beide zijde frustratie denk ik zo. Jammer.

Eerst slecht maar perfect opgelost.

Ik geef 2/5 ster omdat het materiaal beschadigd was toen ik het uitpakten, na dat het bezorgd was . Alles ik de auto gedaan en naar wiltkamp Heteren gereden daar ben Ik met vijf sterren geholpen.

Niet meedenkend.

Na mijn bestelling te hebben geplaatst. Zag ik dat ik wat was vergeten. Geen probleem, gewoon nog een bestelling geplaatst. Deze laatste kwam gelijk met de eerste. Super natuurlijk, ware het niet dat ik over die tweede bestelling 30 euro transport kosten moest betalen. Iets wat ik later zag. Beetje jammer dat het zo gaat.

Foutieve slangenklemmen

Omdat er denk ik geen goede slangenklemmen meer waren is er een alternatief gestuurd. Helaas veel te breed.

Mijn bestelling lag 's-morgens vroeg al klaar. Werd keurig en snel afgewikkeld binnen de RIVM-regels.

Prima service.

goede communicatie

goed, pakket was iets langer onderweg ivm drukte ( corona )

top

goede service

Goede site, goede service

Ik ben bij Wildkamp in Wehl terecht gekomen voor een grondwaterpomp en al de benodigdheden die daarvoor nodig zijn. Met mijn idee en hun advies heb ik nu een schitterende installatie in de tuin.

Snel geleverd top

Zeer klantvriendelijk,mijn compliment.

Persoonlijk advies wordt zeer gewaardeerd, dank daarvoor

Wanneer ik spullen geletterd heb om te kopen wordt toch altijd meegekeken of dat wel de juiste keuze is. Ik ben daar blij mee, immers de deskundigen van Wildkamp hebben de kennis over meer producten dan ik. Ik ben blij met het advies!

super

snel geregeld

Contact filiaal is een goede optie beter dan bestellen via webshop

Via webshop niet echt gelukkig met gang van zaken. Bestellen via filiaal helemaal top

Goed bedrijf, vlotte levering en aardige behulpzame mensen

Als ik 's middags een bestelling doe kan ik die de volgende dag in alle vroegte al ophalen, helemaal top

Snelle en goede service

Goede ervaring

Besteld en snel geleverd. Chapeau

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.