Goed assortiment, snelle levering.

Nadeel: veel te grote verpakking.

uitstekend

fijn bedrijf, leveringen snel, goede materialen met een stevige prijs

Wat je besteld ontvang je snel

Bestelling was zoek in transport maar toch op tijd geleverd

Eerste keer bij Wildkamp maar goede ervaring en de keuze is reuze, ze zien me daar zeker terug

top service!

Mooi assortiment producten. en goede service!

Goed geholpen

Ik moest iets omruilen en dat was totaal geen probleem ik ben daar netjes en goed geholpen.

Alles keurig geregeld

Netjes op de hoogte gehouden omtrend de levering fijn om hier te bestellen zeer tevreden

Het goede spul voor de waterpomp !

dag

Kwaliteit en snel beschikbaar

Ik vind t fijn dat er veel beschikbaar is, en dat ik nog steeds dichtbij langs kan om oplossingen fysiek in m'n handen te hebben en meteen mee te nemen

Snelle reactie op digitaal gevraagde informatie

Zoals in de kop geschreven

Volgende keer weer

Ik vond wat ik nodig had, om de hoek.

Correct en snel geleverd

Ruime website met goede materialen.

Ik had online wat besteld maar was te vroeg om het op te halen en zou een dag later komen omdat het product in de winkel lag kon ik deze alsnog meenemen goede service

Subliem

Ik bestelde koppelingen die op voorraad waren. De volgende ochtend bestelde ik nog een extra koppeling die nog dezelfde dag in een eigen verpakking in één zending meekwam.

Prima persoonlijke service !!

Alle tijd voor de klant

Goed en snel geleverd

Bestelling is conform afspraak keurig netjes en volgens afspraak geleverd.

Had kleine order. Geen probleem. Goede levering, goede verzending en verpakking.

goede verkoop, slechte verzending

Helaas werk Wildkamp met de verkeerde verzender.

Mooie zaak uitstekende service

Mooie zaak, grote voorraad en snelle levering.

Bestelling vlot geleverd.

Kleine bestelling (geur blokjes) geplaatst en snel geleverd

Prachtig bedrijf, prachtig assortiment, prima prijs

Het voelt als een voorrecht hier te mogen shoppen. Vriendelijk en kundig personeel. Top!

Top site met duidelijke artikel beschrijving

Nieuwe Draingoot deksels besteld maten als aangegeven op de site klopten precies

veel kennis en vriendelijke

denken graag mee en vriendelijk personeel

Zéér goed

Snelle levering van professionele producten

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.