Goed geholpen door vriendelijk personeel

Winkel voor het eerst bezocht en kom zeker terug!

Jullie hebben een ruim assortiment met deskundige assistentie

Jullie hebben een ruim assortiment met deskundige assistentie

snelle levering en keurig verpakt

Prima service, aardige medewerkers

Goede producten, goede prijs en zeer ruim assortiment.

Goed en snel geholpen

Eerst stelde ik een vraag via de mail waar ik snel en duidelijk een goed antwoort op kreeg. Toen het onderdeel besteld en het was het juiste onderdeel. Dus lekkage snel verholpen ondanks corona.

goed geregeld en snelle afhandeling

Info oké en levering top

Er staat info op de site die je nodig heb en levering was top

geweldige service, zeer vriendelijk personeel, gewoon top.

zeer vriendelijk geholpen, en mee denkend zodat je met de goede spullen de deur weer uit gaat.

In de winkel zelf werd erg goed meegedacht. Een besteld artikel was niet geleverd maar er werd daarom vanuit de winkel aangevuld. Fijn dat dit zo opgelost werd. De rekening aan de kassa werd daarvoor wel wat ingewikkeld voor de naar mijn mening nieuwe medewerker. Maar die moet het ook leren natuurlijk. Later in de week kreeg ik nog een andere factuur toegestuurd per e-mail wat het weer ingewikkeld had gemaakt voor mij. Daarover gebeld en die factuur werd gestuurd vanwege de artikelen uit de winkel die niet bij de levering zaten.

Snelle en goede service

Snelle en goede levering.

Toppie

Goede snelle levering

Uitstekend!

Een jonge medewerker wist nog precies te vertellen wat ik een jaar geleden gekocht had en wist zelfs op te merken dat ik toen een hoed droeg! Heel prettig persoonlijk contact. Wildkamp Nieuw Vennep echt een aanrader!

Heel erg goed, veel in het assortiment

Goede ervaring

Als je wat besteld hebt en het is eerder bij hun binnen dan bellen ze je op.

Weer super geholpen met een kleine bestelling!

prima geholpen door personeel in vestiging Winkel, gemeente Hollands Kroon.

Ze weten precies wat je hebben moet. Betrof pvc stukken voor hva.

Prima advies, behulpzaam en kennis van zaken

Prettig om mee te werken

Wij zijn uitstekend geholpen

Spullen werden keurig achter in de auto gezet

Netjes en snel geholpen

Omdat nu de winkels allemaal dicht zitten maar wat proberen te bestellen via online En het is allemaal goed gegaan

Goed geholpen en klantvriendelijk

In Geleen bij Wildkamp geweest aardige jongens. Top geholpen!

Niet op voorraad; toch snel geleverd!

Even bellen, na sluitingstijd, en meteen actie ondernomen. Belofte waar gemaakt en binnen de afgesproken tijd was het artikel in het filiaal aanwezig.

Prima geregeld

Alles ging prima.

Perfect geregeld

Snel geleverd en prima volgens de richtlijnen

Super service

Super service. Aardig meedenkend en helpen je goed

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.