Prima service.

goede communicatie

goed, pakket was iets langer onderweg ivm drukte ( corona )

top

goede service

Goede site, goede service

Ik ben bij Wildkamp in Wehl terecht gekomen voor een grondwaterpomp en al de benodigdheden die daarvoor nodig zijn. Met mijn idee en hun advies heb ik nu een schitterende installatie in de tuin.

Snel geleverd top

Zeer klantvriendelijk,mijn compliment.

Persoonlijk advies wordt zeer gewaardeerd, dank daarvoor

Wanneer ik spullen geletterd heb om te kopen wordt toch altijd meegekeken of dat wel de juiste keuze is. Ik ben daar blij mee, immers de deskundigen van Wildkamp hebben de kennis over meer producten dan ik. Ik ben blij met het advies!

super

snel geregeld

Contact filiaal is een goede optie beter dan bestellen via webshop

Via webshop niet echt gelukkig met gang van zaken. Bestellen via filiaal helemaal top

Goed bedrijf, vlotte levering en aardige behulpzame mensen

Als ik 's middags een bestelling doe kan ik die de volgende dag in alle vroegte al ophalen, helemaal top

Snelle en goede service

Goede ervaring

Besteld en snel geleverd. Chapeau

makkelijk te vinden en snelle levering

site is overzichtelijk en levering was zoals afgesproken.

Alleen positive Ervaringen

Snel, correct, goed Alles wat ik van en goede winkel verwacht.

De mensen bij Wildkamp weten over het algemeen waar zij het over hebben. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

bestelling via internet

de bestelling lag keurig netjes op het afgesproken tijdvak klaar, vriendelijk geholpen.

Artikel lag de volgende dag al klaar na de online bestelling

tevreden en snelle levering

goed produkt maakelijk ie vervangen

goede behandeling.

Uitstekend en op tijd geleverd !

Perfect !

Goed contact en snelle levering

Bestellen is de volgende dag al afhaken, vroege openingstijden zodra er geen klustijd verloren gaat

Goede service in moeilijke omstandigheden.

Goede service in moeilijke omstandigheden. (Corona)

Geleverde spullen super snel binnen . Juiste hoeveelheid en kwaliteit zoals het hoort

Zeer de moeite waard

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.