Ik word altijd top geholpen en bij evt moeilijke kwesties denken ze goed mee om het op te lossen

Zeer goed.

Ze hebben veel maar het personeel is niet klantvriendelijk, te overdreven

Bestel je iets aan de hand van typenummer, geven ze het verkeerde mee. Ga je terug zeggen ze doodleuk : o maar het cijfer klopt wel maar de letters niet. Kijk dan beter, ik bel toch of het voorradig is en of ze het klaar willen leggen. Als je de winkel inkomt wordt je compleet achtervolgd door een verkoper. Bestel nu maar online en haal het in de winkel op of probeer het ergens anders te krijgen.

Weinig verstand klantenservice

Recht ***len wat krom is, daar zijn ze goed in. Oplossingsgericht denken, helaas niet.

Alles volgens afspraak geleverd, en op tijd.

Levert optijd het product. Product is naar wens en netjes verpakt. Pasvorm is goed. Vriendelijke groet, Een tevreden klant.

netjes afgehandeld

Keurige duidelijke website.

Uitstekende dienstverlening

Uitgebreide keuze op een overzichtelijke website. Snelle en accurate levering.

Snel geregeld

keurig en snel geleverd

producten zijn goed en de lampen kun je hier ook bestellen in de gewenste kleur wat ik op andere plaatsen niet kon

Goed inzicht, juiste adviezen

Wildkamp heeft een ruim assortiment en veel voorraad

klasse

Snelle bezorging en duidelijke informatie op de site

Personeel denkt mee met klant goede service

Top bedrijf. Goede service vlotte leveringen

Zie boven

Altijd goede service.

Bij bestellen worden we altijd op de hoogte gehouden van de status. Dat werkt erg prettig.

Mijn ervaring met vestiging Purmerend is geweldig. Tim en Eric staan altijd voor je klaar voor hulp en goed advies. Hoop volgend haar op de zelfde voet verder te gaan met de samenwerking.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden.

Ophalen op vestiging snel en correct

Bestelling i.v.m. spoed op moeten halen. Prima geregeld en lekker snel. Corona veilige afwerking

Zeer tevreden, snel geleverd

Goeie service

goeie service, snelle levering en makkelijk te bestellen via de site

Hulp bij laden.

Goed keuze, super snelle service met webshop

uitstekkend

prima service

Na mijn bestelling werd er snel geleverd. Goede prijs / prestatie verhouding.

Snel en keurig toegezonden.

Fijne webside, makkelijk zoeken.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.