Spullen werden op de afgesproken tijd gebracht.

goede afstemming en materiaal

Goed contact ook mbt uitstel van levering. Kon het product ook ophalen op het moment wat was aangegeven.

Geweldige leverancier!

In de vestiging Raalte worden de klanten voortreffelijk geholpen. De verkopers weten waar het over gaat en geven vakkundig advies. Ik kom er graag want ze zijn vlot van begrip en handelen snel. Ik ben zeer tevreden.

Slechte info ontvangen

Het koppelstuk dat ik bestelde kan ik niet gebruiken!Ik heb er nochthans met een chat inlichtingen gevraagd.Slechte info ontvangen.Gr

Supersnelle levering grote voorraad

Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. volgende dag geleverd. top!

Prima snelle levering

Kwaliteit prima

tijdig en behulpzaam

goederen op tijd aangeleverd, compleet en behulpzaam bij inladen

Zocht iets vond het bij wildkamperen voor een mooie prijs Vandaag besteld morgen binnen , goed verpakt en snel.geleverd Super op de hoogte gehouden door ze Dus peefect

Top bedrijf

Snelle levering en vriendelijke mensen krijg je aan de telefoon . En als er wat verkeer is besteld , wordt het keurig netjes geregeld .

naar verwachting

Erg tevreden

Spulletjes besteld, lagen netjes klaar om af te halen. Prima geregeld.

juiste prijs kwaliteit verhouding

tevreden

Snel en veilig, prima

Vlotte levering

Goed advies, kwaliteit, snelle levering

Zoals altijd weer aangenaam verrast door de klantvriendelijkheid en goede service. Altijd kwaliteitsproducten en dan ook nog een een snelle levering. Zo hoort het toch?

Service professioneel

Slecht voorraadbeheer en te duur

Materiaal niet op voorraad in vestiging Zwolle. Online besteld maar zending zoek. Drie of vier keer achteraan moeten mailen waar het bleef. Uiteindelijk ontvangen. Zakken met tabletten onthardingszout zijn jullie te duur mee.

Bediening als de telefoonwerkt is goed.

De bedien is goed alleen dat jullie de stuurstroomkabel niet op voorraad hadden viel mij tegen! Jan Tijssen

goed en snel geholpen

gewoon goed

Gewoon prima

Ik zocht een onderdeel wat bijna nergens was te verkijgen. Wildkamp had het onderdeel, deze besteld, bij nader inzien was het onderdeel niet nodig, zonder poespas gewoon kunnen terug sturen. Keurig geregeld.

Niet goed

2stuks ketelaansluitpakketten besteld zat er bij 1 geen expansievat bij

Gemengd

Graag zou ik met iemand willen bellen of mailen om mijn positieve en negatieve ervaringen te delen. Autopols als deze krijgen vaak geen gevolg.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.