Super klantvriendelijk en geweldig assortiment

Erg groot assortiment, dus voor ieder wat wils. Hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachting en nooit lang hoeven wachten. Ook de ophalen bij vestiging is erg fijn. Persoonlijk ook blij met de levering aan particulieren.

Uitstekend!

Prachtige zaak (filiaal Goes) met super gedreven medewerkers. Altijd bereid om dat stapje extra te doen om je te helpen en denken super goed mee.

Zeer goede ervaring

levering okay kwaliteit matig

Geleverd kerstboompje is de verlichting zeer zwak van derhalve zet dit een domper op de aankoop. Levering was prima zou het via een winkel waar ik hem echt kon zien nooit gekocht hebben. Ga er nu nieuwe lampsnoer inhangen ...maar dat was eigenlijk niet de bedoeling

niet zo

Wij maken een prijs afspraak over het pvc. belde ik 17-11-20 voor 150meter 315. krijg ik te horen dat ze 4 euro de buis duurder zijn dan wat op mijn prijs lijst staan . dit is wel iets waar je niet op kunt bouwen. Mocht er een verhoging in het materiaal zitten is het ook fijn dat jullie de klant op de hoogte houdt.

Zeer onprofessioneel

Item besteld is naar het verkeerde adres gestuurd.Hierop gemaild in eerste instantie werd er gemaild dat ik niets zou krijgen.Daar het al verstuurd was. Dus weer gemaild, toen zou het verzonden worden.Enkel zag ik wederom een verkeerd adres. Daarop gemail dat het maar beter naar de juiste stad zou worden gestuurd. Zou zonde zijn als het alsnog niet zou aankomen. Het antwoord van de persoon in kwestie die terug gemaild heeft was zeer onprofessioneel en onbeschoft. Dus nee ik ben niet tevreden. Ik heb niet meer op meneer zijn mail gereageerd. Dat heeft geen nut. Vr.groet Jj. Lelie

prima service, goede webshop

Goed product en snelle levering

Gemakkelijk snel online bestellen en even snel geleverd.

Product goed en snelle levering

Product als omschreven. Snelle levering en perfecte pasvorm. Blij mee

altijd goed.

vlug en scherp geprijst besteld en geleverd binnen de aangegeven tijd . al vele jaren erg tevreden.

Positief

Alles prima geregeld .

Besteld ,en de volgende dag in huis en nog mooie kwaliteit ook voor weinig geld.

Prima ervaring, alles volgens afspraak geleverd.

Alle benodigdheden voor de keetaansluitingen waren goed te vinden en op voorraad, Levering volgens afspraak uitgevoerd.

Goede site, snelle levering.

Aanrader!!

Uitstekende service

Via webshop van Wildkamp klemzadel Ø110/Ø75 besteld en in goede orde ontvangen. Helaas verkeerde maat. Gebeld met winkel in Rucphen. Juiste maat Ø125/Ø110 was op voorraad inclusief verloop naar Ø75. Oude klemzadel was nog origineel (alleen scherpe kanten afgevijld) en werd probleemloos ingenomen en verrekend met nieuwe.

zeer snelle service

laat in de middag besteld, de volgende morgen al in huis [zaterdag zelfs], top service

ruim assortiment

goed geholpen

goed volk !

Ervaring met wildkamp Apeldoorn is gewoon zoals je het als klant graag wil. Actieve en vriendelijke benadering. Professionele afhandeling. Afspraak is afspraak.

Zie mijn verhaal.

Goede morgen Ik kocht bij u een circulatie pomp voor ruim 400 eu .keurig op tijd geleverd. Paste totaal niet op bestaande cv instalatie .ik de volgende dag naar Wildkamp in winkel .daar hebben ze mij geholpen aan nieuwe koppelingen en verloop stukken extra kosten 67,oo euro Misschien een betere omschrijving bij de pomp maten Groeten Nico Pronk

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Snelle levering en goede dienstverlening.

Goed geholpen en snelle levering.

Goed advies en goede service

Goede adviezen van de gemotiveerde medewerkers en tevens hele goede service!

duidelijke website en snelle levering

Shoppen en betalen via de website gaat eenvoudig. prima levering

Bekwame en contactgerichte medewerkers.

Wildkamp Soest ervaar ik als een heel prettige winkel. Ik was een tijd niet geweest, maar bij binnenkomst reageerde medewerker meteen met: "ah, jij komt je bestelling ophalen." (ik had via de website besteld) De medewerkers zijn kundig en nemen de tijd om je te helpen en te adviseren als dat nodig is.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.