Netjes! Volgens afspraak en keurig verpakt.

Eerst in de vestiging Goes koppelingen voor waterleiding gekocht. Vriendelijk geholpen en goed advies. Kwam nog materiaal tekort en dit gekocht via website. Prima bedrijf!

Altijd direct goed en eerlijk antwoord. Leuke mannen die graag helpen.

Gewoon goed

Alles goed verpakt en snel geleverd.

kordaat, deskundig en snel

boven verwachting

zeer trage verzending

Kleine artikelen besteld op een vrijdag om 10 uur 's ochtends en pas een week later op donderdagmiddag is de envelop aangekomen. De klus was toen al geklaard met artikelen die we ergens anders hebben moeten halen...

Mooi materiaal.

Alles was op tijd geleverd terwijl ons was aangezecht dat levertijd twee maanden langer kon zijn i.b.m. carona terwijl we telefonische in gesprek waren kwamen de leveranties aan. Vreemd dat achtereacht niet weet wanneer wat wat geleverd wordt .

Prima geholpen in winkel

Paar keer in winkel Drachten geweest. Prima geholpen en te woord gestaan.

Goede informatievoorziening en snelle levering

Duidelijke site, goede informatievoorziening en snelle levering

Geweldig geholpen

Ik ken wildkamp al jaren en word daar steeds goedgeholpen. Goede sortering voor een redelijke prijs.

Goed geholpen

Het personeel weet waar je het over hebt en zoekt samen met de klant naar een oplossing

groot assortiment

Ervaren mensen met kennis

Prims

Inventief opgelost

Ik had een stuk pvc van 2 meter besteld, dacht ik! Bleek dat dat soort pvc alleen in stukken van 1 meter geleverd kon worden. Door inventief mee te denken van de mensen in Tiel kon ik toch mijn doel, nl. 2 meter aaneen, verwezenlijken! Complimenten!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Fantastisch,als Wildkamp het niet heeft,dan heeft niemand het.

Zie bovenstaand.

Goed advies en snelle levering

Ik heb via de chat advies gevraagd en ben zo tot een bestelling gekomen. Het werd snel en goed geleverd. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan hier te shoppen.

Kan niet beter

Snel en goedkoop

Zo als verwacht

Konden me online bestelling niet vinden... Maar deden allemaal erg hun best en uiteindeklijk ook gevonden...Prima gewerkt

Flexibele toporganisatie!

Ik bestel hier met enige regelmaat. Je krijgt altijd de juiste artikelen en het is altijd goed verpakt. Ze werken correct en zorgvuldig. De laatste keer dat ik iets bestelde moest er achteraf nog wat gewijzigd worden. Dat kon allemaal heel snel geregeld worden. De mensen van Wildkamp denken met je mee.

Prima site, nette vestiging (Soest)

handige site Vestiging goed bereikbaar en zeer nette winkel

Bestelling al na één uur af te halen.

Eerst telefonisch met Wildkamp Hardenberg overlegd, daarna op de website bij hun besteld. Was binnen 1 uur af te halen in mijn woonplaats. Evenals de vorige keren weer een dikke 10.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.