Ty

Vv

Prima service, uitgebreid assortiment en snelle levering!

Zoals vermeld, prima service, uitgebreid assortiment en snelle levering.

Behulpzaam vriendelijk en kennis van zaken

Mooie producten, veel keuze snelle levering.

Gewoon er goed

Ondanks een verkeerde levering, probleem lag helemaal aan mijn zijde, ben ik in het filiaal Drachten zeer goed en kundig geholpen en heb zonder problemen het kunnen omruilen, Uitstekende after sales!

Ruime keus en nette winkel

Mooie winkel en online ook makkelijk te bestellen

Leveren een goede service

Levertijd en service is prima. Ik beveel deze firma aan.

Makkelijk besteld, goede service

Mijn ervaring was goed te noemen, alleen kwam ik er bij thuiskomst achter dat 1 van de 15 producten beschadigd was. Volgende keer beter

kennis van zaken

Prima geholpen door medewerker. Snelle levering.

goed geholpen, professioneel, deskundig en klantgericht

goed geholpen, professioneel, deskundig en klantgericht

Goede service en assortiment

prettig om zelf onderdelen te selecteren. Niet op voorraad, vaak de volgende dag op de vestiging

Prima service....

Prima service,, de bestelde artikelen,,na mail keurig op tijd geleverd bij vestiging in Soest,,prima tevreden,,als particuliere klant,,!! Voor het eerst met VSH Tectite koppelingen gewerkt ,,perfect,, systeem,,

Dikke prima

Fijne ervaringen. Wordt altijd accuraat geholpen. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.

uitstekend

Op de juiste tijd en wijze geleverd. Product was precies zoals omschreven.

Zeer goed.

Goed geholpen door deskundige mensen. Goede samenwerking tussen het bestellen online en dan het afleveren op mijn adres en op de vestiging Zutphen. Na afloop van de klus verschillende artikelen kunnen terugbrengen. Uitstekend, blijf op deze voet verder gaan, dan blijven de klanten gewoon terugkomen!

!

Makkelijk, correct en snel

Snelle levering en prima prijzen

Prima service!

Aanvankelijk iets niet mee verzonden, maar na één mailtje is dat ruimschoots rechtgezet en wel met spoed!

Goede en snelle correcte levering

top

vriendelijke en goede medewerkers

Snelle levering en aardige chauffeur. De vrachtwagen mag echter wel kleiner (bakwagen oid ipv oplegger) want hij kon de straat niet in rijden

spam

3x deze spammail lijkt me wat overbodig

Bestelling om 19:30 is niet de volgende dag geleverd

Na bevestiging geen moment aangeven dat jullie niet de volgende dag gingen leveren. Pas na zelf contact op te nemen kwamen de excuses dat het dan pas de volgende dag in geleverd ging worden.

Alles was keurig verzorgd!

Alles was keurig verzorgd!

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.