Alles prima verzorgd.

Zeer goed geholpen,en zo als beloofd de volgende dag geleverd.

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Snel, professioneel en vriendelijk geholpen, ene dag online besteld de volgende dag al in huis.

klant vriendelijk en behulpzaam.

zie bovenstaande.

super goede service

Zeer klantvriendelijk.

Artikelen goed kunnen selecteren in de webshop en snelle levering.

Snelle levering op thuisadres. Een aantal beschadigde artikelen dag erop omgewisseld in lokaal filiaal.

Heb een bestelling geplaatst, Kreeg al heel snel een mail dat het iets langer kon duren. Nou dat was maar een dag of 2 later hoor. Maar fijn even te horen dat ik niet meteen de dag mijn bestelling moest verwachten. Heb de bestelling, keurig verpakt, punt gaaf ontvangen. Super!

Goed geregeld

Zeer ruim assortiment, makkelijk kiezen op website, afhalen bij winkel eenvoudig.

Prima: overzichtelijk, snel

Goede site, snel, makkelijk te bestellen, snelle levering

Prima dienstverlening.

correct en vriendelijk personeel.

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding

De ene dag besteld, volgende morgen 08.00u geleverd.

mega snelle levering

makelijk bestellen en bijbestellen in 1 levering mega geweldig

Aan balie goed op hoofdvestiging klote

Ik kom.vaak bij Wildkamp aan balie wordt ik altijd keurig geholpen maar tis mij nu al paar keer overkomen dat ze op de hoofdvestiging er een potje van maken . Erg jammer en ik zou hier aandacht aan besteden .

Prima voor elkaar

Besteld via internet en afhalen op vestiging

deskundig personeel

Medewerkster stapte actief op mij af om mij te helpen met wat ik exact nodig had. Had daarom in korte tijd wat ik nodig had. Ik had daarnaast enkel nog 1 meter pijp nodig (wat ik tekort kwam). Ze gaf me aan dat enkel complete rollen werden verkocht. Aangezien ik geen complete rol wilde aanschaffen daarvoor, ben ik thuis op internet gaan zoeken. Kwam ik toch weer bij Wildkamp uit. Kon op de website wel 1 meter bestellen, dit werd vervolgens naar het filiaal gestuurd en vervolgens afgehaald. Geef svp in het filiaal aan dat het ook zo gekocht kan worden of verkoop gewoon lossen stukken.

Top geregeld, alles op tijd en volledig geleverd.

Ik was bij mijn bestelling een onderdeel vergeten. Het vergeten onderdeel werd nageleverd zonder extra verzend kosten. Top.

Eerste ervaring met deze firma maar alles prima en snel verlopen

Snel en correct geleverd.

Snel en goed geleverd

alles ok

alles volgens afspraak

zeer positief

prima meegedacht en goed geadviseerd.

Ik bestelde een gieter en wilde hem in Veendam afhalen. Dat was niet mogelijk, maar ik kreeg hem thuis gestuurd. Enkele dagen later was hij er. Snel en correct.

All good

Fast checkout, fast delivery

Makkelijk besteld. Snel geleverd.

Bestelling eenvoudig geplaatst en de volgende dag opgehaald. Super.

Makkelijk bestellen

Nadat ik wat vergeten was , dit alsnog door medewerker aangepast en met zelfde zending meegestuurd Top

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.