Perfect assortiment

Geslaagd voor filterzand voor een mooi prijsje

Geweldige service en kennis

Ik wordt prima geholpen en een diep assortiment. Betrouwbare partner.

Zij hebben alles, prijzen alleen wat aan de hoge kant t.o.v. andere leveranciers.

Zie hierboven.

Ik ben een zeer tevreden klant voor goed materiaal en snelle bezorging.

Bestelling, geplaatst, de eerstvolgende werkdag geleverd.

Prima en keurig bedrijf

Keurige en duidelijke webshop. En een extra vermelding voor de chauffeur die het altijd komt bezorgen; bijzonder vriendelijk en altijd behulpzaam!

goed en klantvriendelijk

ga er graag heen

online ervaring was niet goed verkeerde product ontvangen

Ik had een o ring van 80 mm besteld en er een van 110 ontvangen. in de winkel in echt wedt deze geleverd . Men heeft deze zonder problemen omgeruild voor het juiste product. ervaring winkel is prima.

Zeer slechte service en duur

Binnen 1 1/2 jaar de drukschakelaar van een Ebara pomp kapot. Daar waar de verkoper in Echt vertelde dat ze deze pompen zelf kunnen repareren en alle onderdelen leverbaar zouden zijn kom mik ******en uit. Originele schakelaar niet leverbaar. Alternatief € 110. Een onbeschofte prijs voor een schakelaar van een pomp die compleet € 300 kost. Service van de Wildkamp na verkoop 0,00

snel en kwalitatief goed producten

snel en kwalitatief goed producten

Prima kwaliteit/prijs

Snelle correcte levering. Groot assortiment.

Prima producten, snelle bezorging

Prima producten, snelle bezorging

prima spullen, maar slordige orderpickers

Uiteindelijk zijn alle producten in 3 keer geleverd. Kwaliteit zag er goed uit. Een creditnota ontvangen, maar nog geen geld.

Correcte en vlotte communicatie en levering.

Tijdens de voorbereiding van het beregeningsplan werd snel en deskundig gereageerd en geadviseerd. Levering correct en volgens afspraak. Retourzending van niet benodigde producten mogelijk.

goed bedrijf om zaken mee te doen, snelle levering

rekening is sneller in de mail, dan dat ik thuis ben !

zie hier boven

Alles naar wens

goed en snel

kort en krachtig: goed en snel

goede service en duidelijk mbt prijs kwaliteit en bestelwijze - top!

We hadden uitgerekend op het heetste van de zomer plotseling in het weekend 2 pompen nodig voor onze volkstuin in Geldrop en hebben online besteld, in de hoop dat 's maandags levering zou kunnen plaatsvinden, maar dat kon helaas niet want de bestelling moest nog vanuit een vestiging uit het noorden komen, en in Veghel was geen voorraad, bleek maandag, dus werd het dinsdag maar alles was verder prima geregeld! We zijn er heel blij mee en de pomp werkt super ! De andere houden we in reserve voor het geval dat ....

U hebt de spullen die ik zocht en ik werd op mogelijkheden, die ik geattendeerd door de medewerkers

zie boven

Goed product voor een mooie prijs.

Duidelijke website. Snelle levering

Verrast

Ik ben een particulier maar haal graag mijn materialen bij een profesioneel bedrijf, bijvoorbeeld de Wildkamp. Echter als ik kijk naar de netto prijzen die ik bij jullie betaal tov een gewone bouwmarkt voor dezelfde producten is dit wel buiten proporties. Dit motiveert niet om eerlijk te zijn.

uitstekend

vakkundig, vriendelijk, correct

Zeer gespecialiseerd. Het zijn vakmensen!

Geweldig goeie service!

product voldeed aan de omschrijving . Alles in orde .

Product voldeed aan de beschrijving en in mijn toepassing 100% in orde .Alleen de transporteur liet de wensen over , DPD .

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.