Zeer snelle en juiste levering kwaliteit/prijs verhouding goed

Goede snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Good product. On time

Good product. On time

Overzichtelijke site snelle. Levering

Vakkundig, veelzijdig en betrouwbaar

Jarenlang ben ik al klant en bij elk bezoek ervaar ik de betrokkenheid en oplossend vermogen van het personeel.

Techniek voor professionals!

Heb er zowel 6 jaar gewerkt als klant geweest, en heb echt niks te klagen over het bedrijf als zijn assortiment. Er wordt naar je geluisterd als je problemen hebt waar de bouwmarkt je niet mee kan helpen. Prijzen zijn redelijk en bij grotere afname kan er altijd ouderwets wat afgesproken worden. Voor zowel de particulier als de ondernemer raad ik Wildkamp aan!

altijd correct en behulpzaam bij benodigde materialen kiezen

medewerker komen altijd snel op je af om te helpen en geven goed en duidelijk advies

Uitmuntend!!

Om 16:45 besteld en de andere ochtend om 8 uur geleverd. Dat is supersnel. GA ZO DOOR.

Producten goed

De producten zijn goed, ik had op de site aangegeven dat ik het pakket op maandag wilde ontvangen omdat er in het weekend niemand is, dan wordt het toch op vrijdag met de post gestuurd en staan ze zaterdag voor een gesloten deur en kan ik het dinsdag pas ophalen in een tuincentrum die nooit iets kunnen vinden , als je de dag kan kiezen waarop je het wil ontvangen moet dit ook kloppen anders heeft t geen zin. Met producten is verder niks mis

Prima ervaring

Duidelijke terugkoppelingen over order status en levering.

Heel klantvriendelijk en snelle levering per post

Na telefonisch contact en niet beschikbaar op locatie vriendelijk verwezen naar de website voor bestellen via webwinkel. Snelle afhandeling en bezorging middels track and trace goed te volgen.

Top service, had een foute in de bestelling gemaakt en kon zonder problemen of geklaag ruilen.

Goede levering en precies volgens afspraak

Was ook lekker snel

Beroerd !

Zoals de laatste tijd vaker geen complete en vertraagde levering. Bovendien een slang van 50 meter besteld. Op vrijdag wordt 3.50 meter geleverd en maandag 46,50 meter. Wat moet ik met een slang in gedeelten ?? Heb contact opgenomen met Wildkamp. Echter nog steeds geen bericht of een complete bestelling. Koppelingen en slangenklemmen zijn überhaupt niet geleverd ! Wacht nog enkel dagen en zaag dan de slang maar in stukken van 50 cm, zodat ik het gemakkelijker kan retourneren. Bovendien levert dat Wildkamp weer de verkoop op 98 koppelingen om een slang te kunnen verkopen van 50 meter. Wat een service !!

Redelijk snel ge3

Product goed

De levering was prima in orde, alleen jammer dat er van 2 stenen de hoeken zijn afgebroken, ik heb hier geen melding van gemaakt, immers de levering was geschied en goed bevonden. Mijn voorstel is dan ook In meer beschermende verpakking te leveren.

Behulpzaam en vriendelijk

Wildkamp wil mee denken, personeel in de vestigingen erg vriendelijk en behulpzaam.

perfect, deskundig, duidelijk, behulpzaam en snel

het whatsapp contact verliep indrukwekkend snel, duidelijk, terzake kundig, behulpzaam, vriendelijk tot zelfs zeer begripvol (nadat een medewerker van filiaal Enschede ons belachelijk had geprobeerd te maken toen we in de bloedhitte vergeefs een rit van Hengelo naar Enschede hadden gemaakt om het door hem geadviseerde materiaal te kopen) daarop controleerde hij nogmaals zeer gewetensvol of hij onze vraag dan wel goed had begrepen om eventuele misverstanden te voorkomen en zo dus nog eens extra te controleren of hij inderdaad het goede materiaal had geadviseerd (dat was dus nadrukkelijk het geval) nuancering vwb onze beoordeling bij "aanbevelen": vwb whatsapp: volmondig: "ja" vwb filiaal Enschede: hartgrondig ""nee: absoluut zien te vermijden!

alles top

prima service en prima producten

Snel en goed

Top. Besteld en meteen opgehaald

Bestelling geplaatst via internet en binnen 2 dagen geleverd

Wordt vriendelijk en ter zake kundig geholpen

Ook na verkoop wordt meegedacht met oplossing voor probleempje in specifieke situatie (beregening)

had in mijn beleving veel beter gekund

Ik kom voor een slangenhaspel naar dichtstbijzijnde winkel. tot mijn verbazing hebben ze die niet op voorraad. vanaf dat moment laat men mij gaan of aan mijn lot over, ik zou hebben gezegd : meneer we bestellen hem voor u in ons magazijn en dan heeft u hem morgen of overmorgen thuis. Op deze manier raken we de klantenbinding in de winkel kwijt en ga ik de volgende keer net als nu zelf op internet zoeken. Maar over kopen via internet ben ik tevreden.

TOP !

Vlotte service en bij aankoop van een bepaald bedrag geen verzendingskosten.Ook al komt dit product vanuit Nederland. Dit wordt vermeld vanaf welk bedrag en dat vind ik top.

De vestiging Soest is helemaal TOP

Zijn op de juiste wijze makkelijk in omgang met de klanten. Je kunt zelf scannen en ze willen je ten alle tijden adviseren en helpen als je dat wenst. Een enkele keer misgrijpen is jammer. Maar dat is wellicht met name een uitvloeisel van corona, omdat land van leveren in lock-down is.

Zeer goede advisering

Men neemt alle tijd om de klant een goed advies te geven, passend in de persoonlijke situatie. Compliment!

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.