altijd goed

Prettig contactloos afhalen, winkel keurig verzorgd (hardenberg)

Ruim assortiment, maar weinig service

Uiteindelijk heb ik gevonden, besteld en ontvangen hetgeen ik zocht. Ook de prijs was goed. Maar de zoekresultaten op de website gaven een rommelig beeld doordat alles door elkaar leek te staan. Hierdoor duurde het zoeken onnodig lang. Een eerder bezoek aan de winkel voor dezelfde artikelen leverde alleen maar vraagtekens bij het toen aanwezige personeel op.

Flitste service en verzending.

In 1e instantie slecht, probleem snel opgelost

Ik heb 6 meter vervangende hemelwater afvoer besteld, helaas 5 meter gekregen. Na een mail heb ik de volgende dag zonder kosten de 6 meter ontvangen, goede service.

Makkelijk te bestellen via internet

2 flessen met desinfecterende spray besteld volgende dag al in huis alleen de sproeikop zat er niet bij. Gelijk gebeld en deze werden nagestuurd volgende dag al in huis. Snelle levering, top service

Snel geleverd en goede producten

Prima website en groot assortiment

Prima service en correcte levering

Wat een achteruitgang in beleid en service

In de winkel wederom diverse onderdelen gekocht. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Bij de kassa bleek dat ik mijn 7 meter druppelslang niet kon afrekenen. Kon alleen nog per 25 meter, beleid van de directie. Per meter verkopen koste teveel tijd. Lag al klaar bij de kassa om af te rekenen maar was niet te koop. Dus maar achter gelaten. Ongelofelijk, terwijl juist maatwerk en verkoop van de losse aantallen voor mij de reden is om bij Wildkamp te kopen. Dat onderscheidde Wildkamp, en rechtvaardigde een wat hogere prijs. Jammer.

Prima bedrijf

Goede info op website, uitgebreid assortiment, vlotte reactie van klantenservice en probleemloze levering

Producten zijn prima, adviezen minder

Geleverde producten zijn prima maar ik mis het Goede advies van het totaal concept.

Heldere internetsite voor zowel bedrijf als particulier

Goede omschrijving met goede foto's. Wat gemist wordt is een lijst met alle artikelnamen omdat soms niet altijd voor de hand liggende benamingen worden gebruikt.

Goeie service

Goede communicatie, uitstekende, snelle service en heel tevreden met de aangekochte goederen

Snelle levering, prima kwaliteit en vriendelijk personeel

Na bestelling van mijn product word deze op de afgesproken tijd geleverd. Het geheel werd door een vriendelijke chauffeur bij huis afgeleverd. Prima service!

Prima, snel beter assortiment dan budget doe het zelf zaken

Zie titel

Goede service en redelijke prijzen

Ook bij kleine orders een correcte orderverwerking.

Alles geregeld volgens afspraak

besteld via internet en de volgende ochtend opgehaald in 1 van hun vestigingen, alles lag al compleet klaar zoals ik het besteld had, toppie geregeld.

Prima website, prima firma

Het invullen van de artikelen op de website verliep goed, de slang en koppelingen werden de dag daarna geleverd. Slang en koppelingen voldoen prima.

Prima zaak

2 zakken filterzand, online besteld, volgende ochtend gehaald. Personeel draagt een zak voor me naar de auto .

Ruim voldoende

Mijn bestelling zou één dag eerder komen. Ik had het wel fijn gevonden als me dat gemeld werd. Verder prima!

vakkennis en meedenken met klant en goede service wordt erg gewaardeerd

correct geholpen door aardige mensen

Ik ben zeer tevreden over Wildkamp Emmen

Vestiging in Emmen: Klantvriendelijk, zorgvuldig, meedenken in de oplossing, snelle levering

Vakkundig geholpen

Ik werd vakkundig en vriendelijk door een medewerker geholpen en geadviseerd.

prima en zeer snelle service

keurig netjes en snel afgeleverd een aanrader .

Betrouwbare kwaliteit en levering

Altijd flexibel, veel op voorraad en betrouwbare kwaliteit die ik bij mijn klanten durf te installeren.

is goed

geen probleem alles naar wens

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.