Geweldige samenwerking

Goede prijs, meedenken en service

Deskundig, geduldig en vriendelijk

Enkele malen telefonisch contact gehad met zowel John ( Boskoop) als Harmen (webshop) Door beide mannen uiterst vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Prima met mij meegedacht en geadviseerd omtrent pomp en benodigde aansluitingen t.b.v. zwembad. Top!!!

Vakkennis

Je gaat nooit zonder een oplossing De winkel uit

Snelle levering voor wat. ik zocht

Ik had een PVC onderdeel nodig. Besteld en de volgende dag binnen, dat is zoals ik het graag zie. Ga zo door.

snel en zonder fouten alles geleverd

bij telefonische vragen altijd een snel antwoord

Heel snelle levering, ook in deze tijden

Goede telefoniche hulp en correcte afhandeling

Toppie

Snel en volgens verwachting

Snelle levering, product precies als omschreven

Snelle levering en goede prijs

Zie titel

behulpzaam en vlotte service

behulpzaam en vlotte service

Bijzonder

Hoe kan ik een goed cijfer geven als ik mijn bestelling nog niet heb kunnen afhalen of hierover geïnformeerd ben dat het daadwerkelijk afgehaald kan worden

Prima service, scherpe prijs

Bij aflevering had ik de verkeerde slangen en heb deze omgeruild bij het filiaal in Nieuw Vennep. Ben daar keurig geholpen door Ellen en kreeg daarnaast van haar een aantal goede adviezen.

Prima product snel geleverd.

Geheel volgens verwachting.

Gewoon goed

Eenvoudig te bestellen. Betrouwbare levering.

Snel en in goede staat geleverd.

Nog geen ervaring met bestellen bij Wildkamp. Dit was de eerste keer.

Helemaal goed

Goed advies en wordt prettig geholpen,

zending was op tijd

Zeer behulpzaam

Prima online en ruim assortiment ook in de winkels!

Een zaak waar je met vertrouwen naar toe gaat.

Prettig advies; veel kennis aanwezig.

Snelle service en goed product

product snel in huis. Zeer tevreden

Correcte levering

Prima Op tijd geleverd

Aardig, deskundig en meedenkend personeel. Één klein probleempje met een levering gehad maar dat werd prima opgelost.

Buitengewoon snel en correct

We hebben een hozelock slangen cassette besteld. Andere dag binnen. Hij hangt en we hebben er reuze plezier van. We hebben extra veel hangplanten, omdat we vanwege de Corona toestanden niet veel verder dan de tuin gaan.

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.