Uitstekende service, snelle levering!

Prima bedrijf, ruime assortiment en goede prijs.

Goed en snel

Snel en goed geleverd

Even langs om reservering op te halen

Helemaal goed

Goed gesorteerd en snel geleverd

wij hadden een aantal niet zo gangbare maten nodig, maar ales op voorraad, heel fijn

Goede, snelle service. Kundig advies.

Goede, snelle service. Kundig advies.

goede werk kleding

Snelle uitstekende service en groot aanbod

Wederom een prettige ervaring in mijn zoektocht naar pvc afvoer materialen. Groot aanbod, snel geleverd en goede duidelijke service.

alle info gekregen die ik wilde weten

Bellen keurig terug.

snel en tevreden

Het stuk dat ik dringend nodig had, was bij deze verkoper het goedkoopst. Daarnaast werd het product snel verzonden en de betaling is zonder problemen goed verlopen! De tweede keer dat ik via Wildkamp koop. Fantastische service!

ook behulpzaam met de benodigde gereedschappen

Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit

Ik zocht solide RVS beugels voor bevestiging van zonwering aan balkon en vond de juiste materialen bij Wildkamp.

snel en goed geholpen

Ik kreeg goed advies, goede spullen tegen scherpe prijzen!

Snelle en correcte levering

Nvt

heel erg slecht

Slechte/geen communicatie, late levering, geen complete levering, al betalingsherinnering verstuurd voordat de levering compleet was

Slecht.

4 artikelen besteld. 1 ontvangen maar niet wat ik besteld had. Kon ik alsnog naar de winkel. Daar is het uiteindelijke goed opgelost

Kon beter

Op woensdag bestelling gedaan, zou donderdag opgehaald kunnen worden. Donderdag op filiaal Emmen, spullen zijn niet met de vrachtwagen mee gekomen helaas, kunnen vrijdag opgehaald worden. Vrijdag op filiaal Emmen, spullen zijn binnen, alleen is er een verkeerde maat regenpijp afgeleverd. Dus weer niet compleet. Op zich goed opgelost door de juiste regenpijp dezelfde morgen bij mij thuis na te leveren. Maar al met al had het efficiënter gekund.

Goed geholpen in de winkel, snel geleverd via de website

In eerste instantie naar de winkel in Beringe gegaan. Daar goed advies gekregen en vervolgens mijn huiswerk weer gedaan. Omdat niet alles in de winkel op voorraad was, via de website besteld. Dit werd de volgende ochtend direct geleverd. Afgehaald in de winkel.

Goed service

Goede service jammer dat het alleen duur is over het algemeen

Goed geregeld

Bestellen betalen en een aantal dagen later alles netjes bezorgd.

Soms is personeel wat kortaf, komt mogelijk door Corona maatregelen

Assortiment wel goed, wel erg moeilijk om van Rainbird gegevens te vinden op site en via personeel in winkel

Snel beantwoorde e-mails, snelle levering.

Snelle service ga zo door!!

Betrouwbaar

Snelle levering, goede service. Heel tevreden.

Snelle levering, maar enorm slecht product

Snelle levering, maar het bestelde product ( een stankafsluiter van Mr. Plug-it) brak gelijk af bij het plaatsen. Kon zo de vuilnisbak in. Kan Wildkamp eigenlijk niets aan doen en ik heb het er maar bij laten zitten ondanks de hoge aanschafwaarde van ruim 40 euro.

geen problemen geleverd wat gevraagd

Wulp 5

7741 LJ Coevorden

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.